Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cum și-a aniversat Kate Hudson împlinirea vârstei de 40 de ani

Cum și-a aniversat Kate Hudson împlinirea vârstei de 40 de ani

de Redactia Tvmania

Kate Hudson și-a aniversat ziua de naștere dând o petrecere fabuloasă alături de prieteni, la casa ei din California. Derek Blasberg, un vechi prieten de-ai lui Kate, a adăugat o imagine pe Instagram în care a scris despre cum actrița a reușit să dea o petrecere în ultimul moment:

„După ce s-a gândit dacă să organizeze sau nu o petrecere – acum șase luni -, ieri dimineața @katehudson s-a dat bătută și și-a lăsat prietenii să-i pătrundă în casă, a instalat un cuptor de pizza și un bar cu tequila, celebrându-și cei 40 de ani. A fost spontan și boem și distractiv și fabulos, exact ca sărbătorita.”

 

 

Blasberg a postat și pe Insta Story cum Hudson pregătește pizza, în timp ce Jamie Mizrahi a postat o fotografie de grup alături de Hudson, Hawn, Oliver Hudson, Sara și Eric Foster, Kurt Russell, Michael Kives și mulți alții. Printre invitați s-au numărat și alte celebrități precum Reese Witherspoon, Orlando Bloom, Johnny Knoxville, Rachel Zoe și Leonardo DiCaprio.

 
 
 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

HAPPY 4-0 KH we ❤️u!

A post shared by Jamie Mizrahi (@sweetbabyjamie) on

Actrița a postat o fotografie alături de cei trei copii ai săi, Ryder (15 ani), Bingham (7 ani) și Rani (6 luni), adăugând în descriere: „Mi s-au îndeplinit dorințele. Vă mulțumesc pentru toată dragostea.”

 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton