Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cum și-a cunoscut Anca Dumitra soțul. Unde a văzut-o prima oară, acum 10 ani

Cum și-a cunoscut Anca Dumitra soțul. Unde a văzut-o prima oară, acum 10 ani
7

de Redactia Tvmania

La finalul anului trecut, Anca Dumitra și Manfred Spendier au oficializat căsătoria civilă, iar în acest an, în primăvară, au celebrat ceremonia religioasă. Într-un context recent, actrița a dezvăluit cum s-a întâlnit cu partenerul său.

Invitată la podcastul „Fain și Simplu” moderat de Mihai Morar, Anca Dumitra a împărtășit detaliile modului în care a cunoscut pe Manfred Spendier. Istoria relației lor are o vechime considerabilă, după cum a dezvăluit chiar actrița.

„Manfred m-a văzut acum 10 ani prima dată în serial, el nevorbind la vremea respectivă nici limba română, neînțelegând limba română, deși era deja de vreo șapte ani în țară. Întâmplarea e destul de simpatică. Era într-un cantonament în sudul Spaniei cu români și automat toată ziua antrenamente și pe seară, într-un loc lipsit de internet, a venit cineva cu un stick și pe stick s-a dovedit a fi primul sezon din Las Fierbinți.

Noi doar ce ieșisem pe post în 2012. Un austriac care ar fi vorbit despre orice altceva seara decât să se uite la noi. La un momenrt dat a zis: She is the perfect girl (n.r. – este fata perfectă)”, a povestit Anca Dumitra.

anca-dumitra-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Cine este și cu ce se ocupă Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra

Puțină lume știe că Manfred Spendier (46 de ani) este directorul General al Titan Machinery Europa de Est, o companie care se ocupă cu producerea utilajelor agricole. Într-un interviu pentru revista-ferma.ro, Manfred Spendier s-a descris drept un simplu fermier, ajuns pentru moment într-o funcţie înaltă. Totodată, omul de afaceri a povestit despre pasiunea sa pentru motocross. 

Visul lui Manfred Spendier este să se ocupe de ferma familiei sale, în Austria, peste câțiva ani.

„Acolo deţinem 40 de hectare de teren pe care cultivăm grâu şi porumb; de asemenea, creştem vaci de lapte, porcine şi oi. Îmi place agricultura, încă din adolescenţă m-am implicat în activităţile fermei. Am muncit mult în trecut şi am condus diferite utilaje. Era clar că asta îmi doream şi trebuia să continui să merg pe acest drum, aşa că m-am decis să urmez studiile în domeniu şi am devenit inginer tehnic de utilaje agricole”, a spus soțul Ancăi Dumitra pentru sursa menționată. 

„Eu provin dintr-o zonă de munte, iar când intru într-un oraş mare, precum Viena sau oricare altul, nu mă simt prea bine, doresc să evit agitaţia cotidiană. Motiv pentru care mi-am cumpărat o casă aproape de zona Otopeni”, a mai povesit omul de afaceri. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton