Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cum și-a sărbătorit Kate Middleton ziua de naștere

Cum și-a sărbătorit Kate Middleton ziua de naștere

de Redactia Tvmania

Deși este scandal la Casa Regală, ziua de ieri nu a fost numai despre neplăcerile cauzate de decizia Ducilor de Sussex. Kate Middleton a împlinit 38 de ani și a primit cu această ocazie urări de la membrii familiei regale, inclusiv de la Prințul Harry și Meghan Markle.

 Pe contul de Instagram al Palatului Kensington a fost publicată o nouă imagine cu Ducesa de Cambridge, mulțumind astfel tuturor pentru mesajele primite. Cel mai probabil această fotografie a fost făcută în Norfolk, atunci când a fost realizat și un nou portret de familie.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

Thank you everyone for all your lovely messages on The Duchess of Cambridge’s birthday! Photo 📷 by @MattPorteous

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

 Ducele și Ducesa de Sussex au comentat la această postare, având un mesaj perfect pentru Kate Middleton. „Îi dorim ‘la mulți ani fericiți’ Ducesei de Cambridge!”, a scris @sussexroyal, mesajul fiind însoțit și de emoji, un tort și o inimă. Aceasta era prima interacțiune pe Instagram a lui Meghan și a lui Harry după ce au anunțat că vor să se îndepărteze de familia regală.

Pe contul oficial al Reginei și al membrilor apropiați familiei regale au fost publicate mai multe imagini cu Ducesa de Cambridge și Regina Elisabeta a II-a, alături de un mesaj simplu, „La mulți ani Ducesei de Cambridge!”

Kate Middleton și-a sărbătorit ziua de naștere la Palatul Kensington, unde mai mulți membri ai familiei regale, dar și ai familiei Middleton au fost văzuți sosind. Se pare că Ducesa de Cambridge a găzduit o cină restrânsă pentru a se bucura de aniversare. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton