Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cum și-a surprins Pepe băiețelul. Imaginea emoționantă care i-a cucerit pe fani

Cum și-a surprins Pepe băiețelul. Imaginea emoționantă care i-a cucerit pe fani
8

de Andra Stana,

Pepe a devenit pentru prima oară tată de băiat pe 7 iunie. Atunci, Yasmine Ody, iubita artistului, a adus pe lume primul ei copil. Zilele trecute, vedeta de la „Te cunosc de undeva!” a publicat o fotografie cu fiul său.

Pepe mai are două fetițe din căsnicia cu Raluca Pastramă. În urmă cu câteva săptămâni, Pepe a devenit și tată de băiețel alături de a doua sa partenera, Yasmine Ody.

Recent, Pepe i-a surprins pe cei care îi urmăresc contul de Instagram cu o imagine emoționantă cu bebelușul său de doar câteva săptămâni.

Cum-si-a-surprins-Pepe-baietelul.-Imaginea-emotionanta-care-i-a-cucerit-pe-fani-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Extrem de discret în ceea ce privește viața lui personală, Pepe a luat decizia de a nu-și expune bebelușul în mediul virtual. Cu toate acestea, a făcut totuși o excepție.

Totodată, Pepe le-a arătat fanilor săi de pe Instagram și mai multe imagini cu fiicele sale, Maria și Rosa.

pepe-si-mariaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 8

De 3 x tătic! Dezvăluirile lui Pepe: „Viața pentru mine este o provocare continuă. Aștept să văd ce îmi rezervă!”

La aproape 43 de ani, pe care îi va împlini pe 20 iulie, Pepe se consideră un om împlinit: tocmai ce a devenit din nou tătic, a treia oară, are o carieră muzicală, dar și una în televiziune pe val, iar pe plan sentimental totul merge strună.

„Este un sentiment minunat să fii părinte și este foarte frumos să fii tătic. Mă bucur tare mult că Dumnezeu m-a binecuvântat cu un băiețel și că acum am 3 copii frumoși și sănătoși.”, a declarat Pepe.

Pepe Jr. a luat nota 10 la naștere, iar tatăl său a vorbit despre numele pe care îl va purta încă de dinainte să vină pe lume.

„Vine și Pepe… tare, din urmă. Îți dai seama, cum voiai să-i pun, Vasile, Marius, Gigel?! E mai modern decât Pepe, nu vezi că sunt la modă de atâția ani?! Cine ar putea să îi pună numele copilului lui ”Pepe”, nu eu”, a spus el, la un moment dat.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton