Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cum și-au surprins Goldie Hawn și Kurt Russell nepoțica. Au întors toate privirile la petrecerea micuței Rani

Cum și-au surprins Goldie Hawn și Kurt Russell nepoțica. Au întors toate privirile la petrecerea micuței Rani

de Andra Stana,

Goldie Hawn și Kurt Russell au sărbătorit ziua de naștere a nepoatei Rani Rose, fiica lui Kate Hudson, tratând-o ca pe o mică prințesă.

Hawn, în vârstă de 76 de ani, a intrat duminică pe Instagram pentru a împărtăși o fotografie cu ei trei îmbrăcați în prinți și prințese. Actrița a scris și un mesaj: „La mulți ani, la aniversarea celor 4 ani, prețioasa noastră Rani Rose”. „Tu ești adevărata regină!”, a continuat ea. ” NOI TE IUBIM!!!”

În fotografia alăturată, actrița din „Private Benjamin” și Russell, în vârstă de 71 de ani, sunt îmbrăcați în costume regale albastre, alături de Rani Rose, care poartă o rochie elegantă, scrie abcnews.go.com.

Postarea a stârnit reacții din partea lui Paris Hilton, Sharon Stone și Octavia Spencer, cea din urmă comentând: „Micuța prințesă petrecând cu Regele și Regina!!!”.

Mama lui Rani Rose, Kate Hudson – care este fiica lui Hawn – a împărtășit, de asemenea, un omagiu de ziua de naștere a fiicei sale pe Instagram.

„Fata noastră de vis împlinește astăzi 4 ani! La mulți ani lui Rani Rose!”, a scris actrița din „Cum să pierzi un bărbat în 10 zile”. „Rani ne umple inimile atât de mult de iubire, deoarece întâmpină fiecare zi cu entuziasm, frumusețe și umor. Am petrecut din greu astăzi… în stilul prințeselor”.

Hudson o împarte pe Rani Rose cu logodnicul Danny Fujikawa. Actrița mai are doi băieți, Ryder, 18 ani, și Bingham, 11 ani, din relații anterioare.

Pe lângă cei trei nepoți, Hawn este bunica altor patru micuți: cei trei copii ai fiului ei Oliver Hudson și singurul copil al ei și al fiului ei și al lui Russell, Wyatt Russell.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton