Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cum vrea să-i ajute Prințul William pe pacienții cu coronavirus

Cum vrea să-i ajute Prințul William pe pacienții cu coronavirus

de Redactia Tvmania

Prințul William (37 de ani) vrea să revină în NSH (Serviciul național de sănătate britanic) ca pilot de elicopter medical, pentru a ajuta națiunea sa în lupta cu pandemia de coronavirus, scrie Daily Mail. 

Ducele de Cambridge, care a zburat ca pilot militar timp de doi ani (până în 2017) pentru East Anglian Air Ambulance, a sugerat recent că îi lipsește acest lucru și că se gândește să revină. 

„William ia serios în considerare să revină ca pilot de elicopter ambulanțier, pentru a ajuta în această pandemie. Vrea să ajute. Este complicat pentru că a fost lăsat la sol, inițial, pentru a putea să-și îndeplinească rolul de membru senior regal. Acest rol e și mai important acum când prințul Charles este bolnav de coronavirus, Harry a renunțat la rolul său, iar prințului Andrew i s-a interzis să aibă viață publică (din cauza unui scandal sexual – n.r.). Dar William vrea foarte mult să ajute”, spun surse pentru The Sun.  

Pentru moment, prințul William este împreună cu familia sa, Kate Middleton și cei trei copii, la proprietatea lor din Norfolk. Tatăl său, prințul Charles este la proprietatea sa din Balmoral, Scoția, iar Regina Elisabeta și soțul ei la Castelul Windsor. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton