Homepage  / Telenovele

„Cununa de lacrimi”, tot ce trebuie să știi despre sezonul 2 al telenovelei

„Cununa de lacrimi”, tot ce trebuie să știi despre sezonul 2 al telenovelei

de Redactia Tvmania

Succesul primului sezon al serialului Cununa de lacrimi i-a determinat pe producători să continue povestea în cea de-a doua parte. Telespectatorii pot urmări sezonul 2 al seriei, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 13:00, pe Acasă TV.

Victoria Ruffo din nou pe micile ecrane

Victoria Ruffo, celebra actriță de origine mexicană, și-a făcut debutul în 1979. După ce a jucat rolul personajului Consuelo în seria de succes Săraca fată bogată în 1995, o vedem pe micile ecrane de peste 40 de ani, în producții precum Mama vitregă, În numele iubirii și Triumful dragostei

În Cununa de lacrimi – povestea continuă, cunoscuta actriță o interpretează pe Refugio Chavero, protagonista seriei, o mamă greu încercată de soartă. În primul sezon al serialului, aceasta a avut parte de o viață tumultoasă, alături de cei trei copii ai săi, Patricio, Edmundo și Igancio.

Familia Chavero a fost nevoită să părăsească casa părintească și să se refugieze în Mexic. Obligați să ia viața de la zero, eroina a reușit să le ofere băieților săi tot ce au avut nevoie, însă cu sacrificii multiple, aceasta neglijându-și problemele de sănătate. 

Noi intrigi, secrete descoperite, iubiri uitate – toate își găsesc loc în sezonul 2 al serialului, care are acțiunea plasată după 10 ani de la evenimentele ce au avut loc în primul sezon. Povestea urmărește evoluția familiei, iar telespectatorii pot vedea cum evenimentele de acum un deceniu și-au pus amprenta asupra personajelor principale.

În urma despărțirii sale de Olga, odată soția sa, Patricio o crește singur pe fiica lor, Esperanza. Copila de 10 ani își va exprima dorința de a se întâlni cu mama sa, fapt ce va declanșa o serie nesfârșită de probleme. 

Edmundo are și el parte de întâmplări nefericite, deoarece întâmpină dificultăți în obținerea unui loc de muncă, consecință a cazierului său. Ignacio suferă din dragoste și caută să își refacă viața, așa cum a reușit mama sa, care acum trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Julián Corona. 

Cum își vor rezolva protagoniștii propriile conflictele, dar și cum vor reuși să mențină balanța cu cei din jur, vom afla în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 13:00, pe Acasă TV, în serialul Cununa de lacrimi – povestea continuă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton