Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cuplu șoc! Cu cine se iubește Enzo de la „Chefi la cuțite”: „Nu ne-am ascuns”

Cuplu șoc! Cu cine se iubește Enzo de la „Chefi la cuțite”: „Nu ne-am ascuns”
7

de Redactia Tvmania

Italianul Vincenzo Aiello, bucătarul care a făcut parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu la „Chefi la cuțite”  o duce bine în plan amoros! Enzo, așa cum îl știm de pe micile ecrane, formează un cuplu cu Antonia Ștefănescu, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu.

Zvonurile despre relația celor doi au apărut în urma unor fotografii postate chiar de ei în mediul online. Chiar dacă nu au spus în primă etapă că formează un cuplu, atunci când au fost întrebați despre acest subiect cei doi nu au dezmințit. 

Curioși despre ceea ce se întâmplă în viața personală a bucătarului, cei care îl urmăresc pe rețelele de socializare l-au întrebar pe acesta ce relație are cu Antonia Ștefănescu. Acesta a răspuns scurs și cuprinzător: „o relație frumoasă”, lăsând loc interpretărilor. Ulterior o altă întrebare primită de Enzo a fost dacă are iubită. Și la această întrebare bucătarul de la „Chefi la cuțite” a răspuns afirmativ. 

Câteva zile mai târziu relația amoroasă dintre cei doi a fost confirmată de Antonia Ștefănescu, care a dorit să precizeze că nu se ascunde cu partenerul, ci doar își dorește discreție în viața personală:

Suntem împreună. Nu este vreun secret, nu ne-am ascuns, dar nici nu ne-am etalat’ în online, să spun așa. Suntem discreți’, a declarat Antonia Stefănescu, pentru Spynews.ro.

 Este posibil ca fosta soție a lui Andrei Ștefănescu să-și fi cunoscut iubirea chiar pe platourile de filmare de la „Chefi la cuțite”. Atât ea, cât și Enzo, au participat la preselecțiile emisiunii de la Antena 1. Antonia a reușit să ajungă până în bootcamp, însă Enzo a trecut mai departe ajungând în echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Antonia Stefanescu Enzo Chefi la cutiteIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

 Antonia și Andrei Ștefănescu au divorțat după 7 ani 

Divorțul dintre Andrei Ștefănescu și Antonia au fost printre cele mai neașteptate ale anului trecut. Cei doi formau un cuplu de 7 ani de zile și au împreună un băiețel. Anunțul a fost dat în mediul online de Andrei Ștefănescu, care a precizat că vor păstra o relație amiabilă de dragul micuțului lor, Ayan. Câteva luni mai târziu, Andrei Ștefănescu mărturisea că nu știe cum au reușit să ajungp la despărțire: Antonia și Andrei Ștefănescu au fost împreună timp de șapte ani de zile. Din dragostea celor doi a venit pe lume Ayan, un băiețel super. Cei doi au divorțat în secret, la notar, și, a mărturisit artistul, au rămas în relații bune, de dragul fiului lor, Ayan.

„Dacă aș putea să explic… Nu știu ce s-a întâmplat. Sunt lucruri în viață pe care nu le putem explica, se întâmplă și atât. Asta a fost. Nu ne-a luat prin surprindere, așa a fost să fie. Nu știu dacă poți să povestești, pur si simplu se întâmplă, și atunci e cel mai bine să rupi legătura. Cel mai bine e ca Ayan să nu simtă. Relația mea cu el e mai bună, am petrecut timp cu el pe care nu l-am petrecut înainte. Am încercat să îmi fac mai mult timp pentru mine cu el decât înainte.

La un moment dat, va înțelege, dar mai bine să o facă mai târziu. Trebuie să aștepți relația următoare ca să vezi dacă ai învățat ceva. Viața e atât de surprinzătoare și de ciudată, încât trebuie să aștepți pasul următor. Eu și cu ea avem o relație foarte bună, frumoasă. Ieșim cât de des putem cu copilul. Avem o relație civilizată‘, a mărturisit Andrei Ștefănescu la Xtra Night Show, la un moment dat.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton