Homepage  / Știri

Cuplul MerDer („Anatomia lui Grey”) era cât pe ce să nu existe!

Cuplul MerDer („Anatomia lui Grey”) era cât pe ce să nu existe!

de Redactia Tvmania

Pentru a marca aniversarea a 200 de episoade din serialul „Anatomia lui Grey” (pe 10 octombrie), protagonista Ellen Pompeo (43 de ani) a dat un interviu pentru „New York Post”, în care a povestit despre problemele serialului cu medici (plecarea colegilor Katherine Heigl şi Isaiah Washington), dar şi despre cum cuplul MerDer (atât de îndrăgit de fani) era cât pe ce să nu existe!

Pompeo spune că plecarea actriţei Katherine Heigl din serial, în 2010, a fost un moment greu:

„Înţeleg de ce a vrut să plece – când ţi se oferă 12 milioane de dolari pentru un rol, la numai 26 de ani… Dar nu trebuia să-şi prelungească contractul. A mizat, i s-a mărit mult salariul şi apoi a încercat să plece din serial. Şi după aceea cariera ei pe marele ecran nu a mers”.

Cât despre colegul Isaiah Washington, blonda povesteşte că personajul acestuia (Preston Burke) trebuia iniţial să-i fie iubit în serial, nu Derek Shepherd (Patrick Dempsey).

„Shonda voia neapărat să bage în poveste un actor de culoare. Nu voiam să mă iubesc cu el. Semăna prea mult cu realitatea… I-am spus că îl vreau pe puştiul ăla, Dempsey. Cred că după ce Isaiah nu a primit rolul, situaţia a devenit explozivă (Washington a plecat din serial în 2007, după ce l-a jignit pe colegul homosexual T.R. Knight)”, spune actriţa, care este căsătorită cu muzicianul afro-american Chris Ivery.

„Problemele s-au dezlănţuit din cauza supărărilor combinate cu succesul obţinut peste noapte şi salariile imense. Cu cât problemele cu Isaiah şi apoi cu Katie erau mai intense, cu atât mai mult m-am concentrat pe muncă”, spune Pompeo.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton