Homepage  / Știri / Televiziune

Cutia misterelor vine la MasterChef în porţie dublă

Cutia misterelor vine la MasterChef în porţie dublă

de Redactia Tvmania

Săptămâna aceasta, concurenţii "MasterChef" vor avea parte de porţie dublă de surprize. Asta pentru că la proba "Cutia misterelor", juraţii le vor lansa o adevărată provocare: o a doua cutie.

Cutia misterelor cu numărul doi conţine un ingredient surpriză ce va fi dezvăluit abia atunci când cei trei chefi vor considera că este momentul.

Aşa se face că, în ediţia de astăzi, de la 20.30, la Pro TV, concurenţii rămaşi în joc au parte de o provocare la nu se aşteptau: să includă în preparatele lor un ingredient vedetă, pe care îl vor afla abia după ce se vor apuca de gătit.

Cu gândul că trebuie să îşi păstreze şorţul şi locul în concurs, fiecare va încerca să găsească o tactică astfel încât atunci când cea de-a doua cutie va dezvălui ingredientul surpriză, reţeta să nu le fie dată complet peste cap.

Tot diseară, show-ul continuă cu încă o probă care îi va pune la grea încercare pe concurenţii aflaţi în faţa a trei zone culinare exotice. În bucătărie vor ieşi scântei pentru că apar din nou nemulţumiri şi comentarii acide, care, combinate cu stresul care îl impune gătitul contra-cronometru, îi va face pe unii concurenţi să scoată flăcări. Cine ce va găti, cu ce preparate exotice trebuie să îi convingă pe juraţi, dar şi cine va intra la Testul sub presiune şi cine va fi eliminat, veţi afla în ediţia de astăzi a show-ului de la Pro TV.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton