Homepage  / Ultimul număr

Dacă e miercuri seară, e Dan Negru!

Dacă e miercuri seară, e Dan Negru!

de Redactia Tvmania

„Ciao Darwin” şi „Academia Vedetelor”. „Ziua Judecăţii” şi „Batem Palma”. „Te pui cu blondele?” şi „Jocuri la Saint-Tropez”. Ştim, e mai greu să găseşti o emisiune de divertisment de succes care să NU fi fost prezentată de Dan Negru.

Că Dan Negru e definiţia showman-ului ştiu şi vecinii noştri despre Prut (mai mult despre asta în cele ce urmează). Nu o să spunem că fiecare dintre emisiunile lui de la Antena 1 ne-a încântat, sau că n-am observat şi ocazionalul derapaj.

Dar e imposibil să nu recunoşti că tot ce e atins de Negru se transformă în aur. Lui îi place să spună că „omul sfinţeşte formatul”, citându-l pe regretatul Valeriu Lazarov, iar cel mai recent exemplu e „monstrul” său cu două capete cu care acaparează prime time-ul de miercuri – „Te pui cu blondele?” şi „Plasa de stele”.

„Să nu minţi telespectatorul”

„Norocul meu e că într-un quiz – un show de cultură generală cu întrebări şi răspunsuri – concurenţii nu pot fi Sexi Brăileanca sau Nikita. Când eu am promovat astfel de personaje, nimeni altcineva n-o mai făcea.

Astăzi apar la toate emisiunile, dar eu le-am abandonat. E un secret, acela de a fi mereu cu un pas înaintea celorlalţi”, explică el. Aflaţi-l şi distilaţi-l, oameni buni, pentru că noi n-am paria împotriva lui Dan!

Un „om important din lumea profesională” a prezentatorului s-a încumetat, însă, să parieze împotriva lui atunci când Negru a acceptat recent să prezinte şi „Plasa de stele” după „Te pui cu blondele?”, în serile de miercuri. Rezultatul? „Noua emisiune a devenit lider de audienţă încă de la prima ediţie”, ne spune simplu, starul Antenei 1.

Dacă punem la socoteală şi performanţa „Te pui cu blondele?” – „în România a avut cel mai mare succes din toate ţările în care s-a difuzat” – atunci ne vine să ne luăm inima în dinţi şi să-l întrebăm pe Negru ce ar scrie cu litere de-o şchioapă într-o „Biblie” a divertismentului.

Citiţi varianta integrală a articolului în revistă

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton