Homepage  / Vedete / Vedete străine

Dacă Pippa nu vrea, Serena Williams i-a invitat pe prințul Harry și pe Meghan Markle la nunta sa

Dacă Pippa nu vrea, Serena Williams i-a invitat pe prințul Harry și pe Meghan Markle la nunta sa

de Redactia Tvmania

Prințul Harry și Meghan Markle se specializează în nunți. Foarte bună prietenă cu actrița americană, Serena Williams i-a invitat pe cei doi la nunta sa cu Alexis Ohanian, a aflat The Sun.

La începutul lunii, prințul și actrița au asistat la mariajul prietenului lui Harry Tom Inskip cu agentul literar Lara Hugues-Young în Jamaica, iar fotografiile cu ei au făcut înconjurul tabloidelor britanice. În fața tsunamiului mediatic, Pippa Middleton a cam dat înapoi și nu ar prea vrea ca viitoarea sa nuntă, cu logodnicul ei James Matthews, care va avea loc pe 20 mai, să fie „înghițită” de mediatizatul cuplu regal.

Dar dacă tânărul prinț nu-și poate duce iubita la nunta Pippei, se poate reorienta spre cea a lui Serena Williams. Jucătoarea de tenis americană a trecut numele prietenei ei, Meghan Markle, pe lista cu invitați.

Deocamdată, data ceremoniei, în care ea îi va spune „da” lui Alexis Ohanian, confondatorul site-ului Reddit, rămâne secretă, iar invitațiile nu au fost încă trimise. Conform presei britanice, Serena Williams i-a spus actriței din „Costume” ca ea și prietenul ei să-și rezerve o zi pe parcursul anului 2017.

Prințul Harry și Meghan Markle nu sunt singurii invitați. Eva Longoria va fi la nuntă, ca și Venus, sora mai mare a Serenei. Și mai sunt zvonuri că și Beyoncé ar fi printre invitați.

În decembrie 2016, Serena Williams a anunțat pe rețelele sociale logodna sa cu Alexis Ohanian. Acesta i-a cerut mâna la Roma, locul în care s-au cunoscut cei doi.

Citește și:

Se lucrează la un spin-off al serialului „Suits”/„Costume”, cu Gina Torres în rol principal

Meghan Markle („Suits”) a fost cea mai căutată actriţă pe Google în 2016

Sezonul 3 al serialului “Suits” (“Costume”) are premiera la Happy Channel

Serialul „Suits”/„Costume” va continua cu un nou sezon, al cincilea

Meghan Markle și prințul Harry – iubirea rezistă! S-a hotărât prima apariție publică

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton