Homepage  / Știri / Televiziune

Dacă v-a plăcut „Pentru toţi banii din lume”, veți vedea și „Încredere”. Serialul cu Donald Sutherland intră în grila HBO

Dacă v-a plăcut „Pentru toţi banii din lume”, veți vedea și „Încredere”. Serialul cu Donald Sutherland intră în grila HBO

de Redactia Tvmania

La sfârșitul lunii martie, HBO România aduce serialul „Trust” / „Încredere”, care spune aceeași povește cu cea din filmul lui Ridley Scott, „Pentru toţi banii din lume” / „All the Money in the World” (2017).

A fost doar o coincidență ca doi titani ai cinematografiei, Ridley Scott și Danny Boyle, să se ocupe de același subiect în același timp. E drept, primul a făcut un lungmetraj, „Pentru toţi banii din lume” (cu: Michelle Williams, Christopher Plummer, Mark Wahlberg), în timp ce al doilea a ales varianta pentru televiziune.

Așa cum știm din cinematografe, este povestea lui Jean Paul Getty (1892-1976), fondatorul companiei Getty Oil, care a rămas cunoscut ca unul dintre cei mai bogați oameni din lume, dar și pentru faptul că și-a negociat cu răpitorii eliberarea nepotului. Sinistra afacere pe care am văzut-o pe marile ecrane e reluată în serialul de 10 episoade „Încredere”. În rolurile principale sunt: Donald Sutherland (J. Paul Getty), Hilary Swank (Gail), Brendan Fraser (Fletcher Chace).

Primul episod va fi difuzat de HBO România pe 30 martie, de la ora 21.00.

Puteți vedea aici trailer-ul serialului:

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton