Homepage  / Seriale coreene

Dacă vreți să-l auziți pe actorul coreean Ahn Jae-Hyeon vorbind românește, puteți să vedeți serialul „Blood”, de pe Netflix

Dacă vreți să-l auziți pe actorul coreean Ahn Jae-Hyeon vorbind românește, puteți să vedeți serialul „Blood”, de pe Netflix

de Redactia Tvmania

Pentru cei care au varianta englezească a Netflix-ului și sunt fani ai producțiilor cu vampiri, serialul „Blood”, în original „Beulreodeu” (2015), este povestea luptei dintre doi vampiri, evident unul bun și unul rău, iar de partea binelui e vampirul care știe românește.

 

Nu e chiar așa cum v-ați fi așteptat dacă punem în același coș România și vampirii. De fapt, în serialul coreean nu e nicio urmă de România, Transilvania, Dracula sau orice ar mai putea face parte din mentalul colectiv al poveștilor cu vampiri.

În părțile în care se vorbește românește, eroii poveștii sunt în fantezista republică Kochenia, o țară sfâșiată de un război civil, despre care nu ni se dau prea multe detalii, pentru că oricum plotul principal nu are nicio legătură cu ce se întâmplă aici.

Dar limba în care se vorbește în Kochenia și străzile, pe care la un moment dat se vede vitrina librăriei Humanitas, sunt ale noastre.

Încă din primele minute ale primului episod, medicul-vampir Park Ji Sang, interpretat de actorul coreean Ahn Jae-Hyun, are destul de multe replici în limba română, cu care se descurcă chiar mai bine decât ne-am fi așteptat.

Și finalul serialului îl găsește pe protagonist pe străzile Sibiului. De fapt, o parte a producției a avut loc în România, după cum relatează turnulsfatului.ro. S-a filmat în București, Sibiu și în satul Gârbova (județul Albă), de partea română a producției ocupându-se Castel Film.

 

Despre ce e vorba în „Blood”

Park Ji-sang (Ahn Jae-Hyun) este un chirurg angajat al spitalului oncologic Taemin, cel mai bun din țară, care tratează pacienții aflați în stare terminală. În același timp, este și vampir, dar își suprimă pofta de sânge cu un tratament inventat chiar de el.

Nu este însă singurul vampir de aici, iar antagonistul nu sre deloc de gând saă renunțe la sânge. În înfruntarea dintre cei doi, vor fi implicați o doctoriță, care se va îndrăgosti de vampirașul cel bun, Yoo Ri Ta (Ku Hye-Sun), și ajutorul lui de nădejde și cel care-i știe secretul, Joo Hyun-Woo (Jung Hae-In).

Este al treilea rol al lui Jung Hae-In, pe care îl mai puteți vedea, tot pe Netflix, în serialele „Something in the Rain” (2018), „One Spring Night” (2019) sau în filmul „Tune in for Love” (2019) în care deține rolurile principale.

Ahn Jae-Hyun a mai jucat în serialele „You’re All Surrounded” (2014), „Cinderella and the Four Knights” (2016), „Reunited Worlds” (2017), toate disponibile pe Netflix.

 

Trailer „Blood” (2015):

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton