Homepage  / Cinema

Dakota Johnson: „Nu vreau ca familia mea să vadă «50 Shades of Grey»”

Dakota Johnson: „Nu vreau ca familia mea să vadă  «50 Shades of Grey»”

de Redactia Tvmania

Dakota Johnson, vedeta filmului «50 Shades of Grey» /  „Cincizeci de umbre ale lui Grey”, și-ar dori ca părinții săi - Don Johnson și Melanie Griffith - să nu se ducă la cinema în februarie.

Dakota Johnson

Într-un interviu acordat revistei „Glamour”, Dakota a spus: „Nu vreau ca familia mea să vadă filmul. Nici chiar prietenii fratelui meu, cu care am crescut alături. E o parte din mine care și-ar dori ca nimeni să nu îl vadă – glumesc”.

Pelicula regizată de Sam Taylor-Johnson, este considerată cel mai provocator film al ultimului deceniu, datorită faptului că scenele cu sex din acesta cumulează 20 de minute din cele 124 de minute ale lungmetrajului, scrie dailymail.co.uk.

Jamie Dornan, care interpretează rolul principal masculin în filmul „Cincizeci de umbre ale lui Grey”, a declarat, într-un interviu recent, că nu crede că producţia este „pornografică sau erotică”.

Don Johnson nu vrea să vadă „Fifty Shades of Grey”

Actorul Don Johnson (64 de ani) mărturisea, în iulie anul trecut, că este sigur că Dakota va face un rol bun în adaptarea primei cărţi din trilogia erotică „Fifty Shades of Grey”, dar a recunoscut nu va vedea niciodată filmul.

Johnson a explicat plin de mândrie – într-un interviu pentru „Good Morning Britain” – că „(Actoria) e o afacere de familie. Suntem actori şi sunt sigur că Dakota va transforma acest personaj şi acest material, pe care mulţi oameni şi-l imaginează drept nepotrivit, în ceva spectaculos. Sunt un tată mândru şi un profesionist cu experienţă într-ale actoriei şi pot să spun că e o actriţă foarte talentată şi acesta va fi doar unul dintre rolurile minunate pe care le va face în carieră”.

Dar pentru „The Telegraph” a declarat că probabil nu va vedea filmul, pentru că nu e genul lui de peliculă. „N-am văzut «Saga Amurg», n-am văzut «Jurnalele vampirilor». E o categorie de filme de care nu sunt interesat”, spune tatăl Dakotei.

Te-ar putea interesa și:

Au apărut imagini noi din „Cincizeci de umbre ale lui Grey”

„50 Shades of Grey”| S-a lansat oficial videoclipul lui Ellie Goulding, “Love Me Like You Do”

S-au terminat filmările pentru “50 Shades of Grey”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton