Homepage  / Vedete / Vedete străine

Dakota Johnson și Chris Martin s-ar fi logodit. Cum a fost surprinsă actrița

Dakota Johnson și Chris Martin s-ar fi logodit. Cum a fost surprinsă actrița

de Redactia Tvmania

După 3 ani de relație cu suișuri și coborâșuri se pare că Dakota Johnson și Chris Martin au decis să facă un pas mai serios. 

Zilele trecute, actrița a fost surprinsă de paparazzi în Los Angeles, iar un detaliu, pe care actrița nu părea să îl ascundă, i-a făcut pe toți să se întrebe dacă faimosul cuplu a dus relația la următorul nivel. Dakota purta pe unul dintre degetele de la mâna stânga un inel masiv cu smarald, lucru care ar putea indica faptul că Martin a cerut-o în căsătorie, scriu cei de la People. 

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by @_celeb_news_ir

Cei doi nu au confirmat însă vestea, preferând ca de fiecare dată să fie discreți atunci când vine vorba de viața lor privată.

 

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Nina (@djanasteele)


 

 

Chris Martin și Dakota Johnson formează un cuplu încă din 2017. Deși pe parcursul relației s-au mai despărțit, alături le-a fost fosta soție a solistului de la Coldplay, Gwyneth Paltrow, care se pare că a legat o frumoasă relație de prietenie cu Dakota.

„Gwyneth a fost cea care i-a determinat pe Chris și Dakota să se împace”, a declarat o sursă pentru Us Weekly, după ce aceștia au fost fotografiați recent în Hamptons, în ipostaze romantice. „Plănuiesc să petreacă mult timp împreună în următoarea perioadă”, a mai precizat sursă pentru E!.

 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton