Homepage  / Vedete / Vedete străine

Dakota Johnson și Chris Martin sunt din nou împreună?

Dakota Johnson și Chris Martin sunt din nou împreună?

de Redactia Tvmania

Actrița Dakota Johnson și solistul trupei Coldplay, Chris Martin, au fost fotografiați în timp ce luau cina în New York. Cei doi au fost surprinși la restaurantul Double Zero. Conform celor de la Daily Mail, ei au plecat ținându-se de mână, așa că avem toate motivele să credem că ei sunt din nou împreună.

 În timpul cinei, cei doi nu au fost surprinși sărutându-se, așa cum au fost fotografiați Shawn Mendes și Camila Cabello, însă, și-au aruncat câteva priviri unul altuia destul de adorabile, așa cum ar face un cuplu.

În luna iunie, cei doi s-au despărțit, după o relație de doi ani, deși nu au confirmat niciodată știrea. Conform însă mai multor surse apropiate, cei doi s-ar fi împăcat în luna august. Aceeași sursă a declarat pentru E! faptul că „cei doi vor să petreacă mai mult timp împreună vara aceasta.” Și iată că așa și fac, petrec timpul împreună, deși nu confirmă faptul că s-au împăcat sau nici nu a fost o despărțire, ci doar o pauză.

Cei doi au fost văzuți împreună la mai multe evenimente mondene, dar au fost și într-o vacanță în Hamptons. La un moment dat, li s-au alăturat și fosta soție a lui Martin, Gwyneth Paltrow, dar și soțul ei, Brad Falchuk.

 

Ba mai mult, conform celor de la Us Weekly, Gwyneth Paltrow este fericită pentru faptul că Martin și Dakota s-au împăcat. „Gwyneth este cea care i-a susținut să se împace.”

De-a lungul timpului, Chris Martin și Dakota Johnson și-au ținut relația departe de ochii presei. Dakota a declarat în noiembrie 2018, într-un interviu acordat celor de la Tatler de ce și-a ținut povestea de dragoste privată. „Nu voi face nicio declarație despre asta”, a spus Dakota atunci. Însă, când a fost întrebată despre relația pe care o are, a spus că este foarte fericită.

Să asistăm oare la o împăcare între cei doi? Rămâne de văzut dacă vor mai fi surprinși împreună și dacă vor vrea să facă declarații în acest sens.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton