Homepage  / Seriale / Seriale americane

„Dallas”-ul a făcut rating cu moartea lui J.R. Ewing

„Dallas”-ul a făcut rating cu moartea lui J.R. Ewing

de Redactia Tvmania

Serialul „Dallas” a difuzat săptămâna asta în SUA episodul în care J.R. Ewing (Larry Hagman) este înmormânat cu mare pompă, iar fanii personajului celebru au stat lipiţi de micile ecrane.

Noul serial „Dallas” a adunat 3,5 milioane de americani în faţa televizoarelor în episodul difuzat pe 11 martie, cea mai mare cifră de rating pentru al doilea sezon, care a avut, în medie, 2,6 milioane de telespectatori în SUA.

28% mai mulţi telespectatori!

Deadline.com scrie că episodul în care familia îşi ia rămas bun de la J.R. Ewing (Larry Hagman) a avut cu 28% mai mulţi telespectatori decât cel de săptămâna trecută, în care John Ross (Josh Henderson) vorbea la telefon cu tatăl lui şi auzea cum acesta este împuşcat mortal.

Moartea lui Larry Hagman pe 23 noiembrie anul trecut a determinat echipa să se reorienteze din mers şi să-l scoată din serial pe J.R. cu respectul potrivit. Astfel, în episodul aşteptat de toţi fanii, la înmormântare au venit Lucy Ewing (Charlene Tilton), toate fostele soţii ale lui J.R., dar şi duşmanul acestuia, Cliff Barnes (Ken Kercheval), scrie cnn.com.

Dintre discursurile membrilor familiei, s-a remarcat cel ţinut de Sue Ellen (Linda Gray), care a citit o scrisoare de la J.R. în care acesta îşi cerea iertare şi i-a transmis acestuia „Ai fost dragostea vieţii mele”.

Vom afla cine l-a împuşcat pe J.R.!

Cât despre ucigaşul lui J.R., Bobby (Patrick Duffy) a primit un pachet misterios, care dezvăluia identitatea criminalului care l-a ucis pe fratele său în Abu Dhabi, unde acesta o căuta pe Pamela, fosta soţie a lui Bobby.

Producătorii promit că fanii vor afla cine e vinovatul în acest sezon şi că răspunsul la întrebarea „Cine l-a împuşcat pe J.R.?” nu va fi amânat ca prima dată, în anii ’80, când serialul a dat răspunsul după o pauză de opt luni între sezoane!

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton