Homepage  / Seriale / Seriale americane

Damien Chazelle, regizorul care a câștigat Oscarul pentru „La La Land”, face un serial muzical pentru Netflix

Damien Chazelle, regizorul care a câștigat Oscarul pentru „La La Land”, face un serial muzical pentru Netflix

de Redactia Tvmania

Anul acesta, Damien Chazelle, care mai avea o nominalizare la premiile Academiei pentru scenariul de la „Whiplash” (2014), a devenit cel mai tânăr regizor care a câștigat un Oscar, pentru muzicalul „La La Land” (2016).

 

Acum, regizorul de numai 32 de ani lucrează la drama biografică, despre viața lui Neil Armstrong, „First Man”, care se va lansa în Staetele Unite pe 12 octombrie 2018. Apoi însă Damien Chazelle se va lansa în universul micului ecran, urmărotul lui proiect fiind „The Eddy”, un serial muzical a cărui poveste se va derula în Parisul contemporan.

Noul proiect va fi produs de Netflix, împreună cu IMG, și va fi difuzat de platforma de streaming. Cele 8 episoade vor fi turnate în Franța, în limba lui Molière, dar și în engleză și în arabă, anunță Deadline. Scenariul îi aparține lui Jack Thorne, iar Chazelle va regiza primele două episoade.

„Întotdeauna am visat să filmez în Paris și sunt mai mult decât încântat să găsesc în Netflix un partener pentru acest proiect”, a declarat regizorul a cărui părinți sunt francezi, deci e familiarizat cu limba.

Povestea din „The Eddy” va avea în centru un club și proprietarul său. Muzica originală va fi scrisă de Glen Ballard (producătorul lui Alanis Morissette și Michael Jackson printre alții).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton