Homepage  / Vedete / Vedete străine

Damla Sönmez și Aras Bulut İynemli, din „Legea familiei”, un nou cuplu de actori turci? Actrița a pus punctul pe i

Damla Sönmez și Aras Bulut İynemli, din „Legea familiei”, un nou cuplu de actori turci? Actrița a pus punctul pe i

de Redactia Tvmania

Ultimele luni au fost pline pentru actorii turci Damla Sönmez și Aras Bulut İynemli, colegi pe platourile de filmare de la „Legea familiei”. Nu numai că serialul s-a terminat definitiv în iunie, în Turcia, dar amândoi s-au despărțit, după relații de mulți ani, de partenerii lor de viață. Motivul, scriu tabloidele locale, ar fi chiar atracția dintre ei doi.

Difuzat la noi de Happy Channel, „Legea familiei” – în original „Çukur” – a fost un mare hit în Turcia, ultimul episod fiind transmis, după patru sezoane, pe 7 iunie. Mulți factori au contribuit la succesul producției, printre ei foarte importantă fiind și chimia specială dintre protagonistul poveștii, Aras Bulut İynemli, și Damla Sönmez, cea care îi devine soție în povestea cu mafioți, multă acțiune și dorință de răzbunare. 

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Çukur Dizi Resmi (@cukurdizi)

 

De-a lungul întregii producții, cei doi actori s-au înțeles foarte bine la filmări și au avut mereu doar cuvinte de laudă unul pentru celălalt (ceea ce nu se întâmplă mereu, vezi cazul „Furtună pe Bosfor” sau „Puterea destinului”). Așa că era cumva de așteptat să apară și zvonurile cum între Aras și Damla ar fi mai mult decât o simplă relație profesională.

 

Dar în aprilie, tabloidele au primit serios apă la moară după ce actrița a confirmat că s-a despărțit, după 9 ani de relație și 3 de logodnă, de iubitul ei, actorul Ushan Çakir (noi îl știm din serialele „În dragoste și în război”, „Kösem”, „Ascensiunea imperiilor: Otomanii”).

 

https://www.instagram.com/p/BnbyK_JjHUu/

 

Apoi, în iulie, când toată lumea aștepta nunta dintre Aras Bulut İynemli și iubita lui, actrița Bige Önal (o putem vedea la Netflix în „Ne-am întâlnit la Istanbul”), cei doi s-au despărțit după șase ani de relație, iar el s-a mutat din casa lor comună și a plecat în vacanță doar cu prietenii săi.

 

https://www.instagram.com/p/CPnxe4WhV-t/

 

În ambele cupluri de actori, motivul despărțirii – dacă e să ne luăm după presa locală – ar fi fost reticența bărbaților de a se însura.

 

Dezmințiri oficiale

Între timp, despre Damla Sönmez și Ushan Çakir s-a scris că s-ar fi împăcat (după ce au început să se urmărească iar pe Instagram), iar Aras Bulut İynemli a urcat o poză, tot pe Instagram, în care pare a fi în vechea sa casă, pe care o împărțea înainte de despărțire, cu Bige Önal. Însă nici o informație nu e confirmată, totul fiind până una alta speculații ale presei tabloide.

În aceste condiții, bârfele că ea este motivul despărțirii lui Aras Bulut İynemli de iubită și că ar fi fost chiar cu el într-o vacanță, pe ascuns, au exasperat-o pe frumoasa Damla Sönmez, una dintre cele mai apreciate actrițe ale generației sale în Turcia, remarcată și pe plan internațional. 

 

Primii care au reacționat în fața zvonului preluat de toată presa turcă au fost cei din echipele de management ale actorilor: „Afirmațiile că artistul nostru  Aras Bulut İynemli are o aventură sunt nefondate”, scrie trhaber.com, citând reprezentanții actorului. Ulterior, și impresarii actriței au avut aceeași poziție. 

Apoi însăși Damla Sönmez, care filmează deja pentru un nou proiect – s-a alăturat echipei serialului „Saygi”, făcut de platforma BluTV, pentru sezonul 2 – a rupt tăcerea pe care o păstrează de obicei în legătură cu viața personală și a negat categorit bârfele.

„Nu mai credeți orice știre. E fake news, au inventat chestia asta. Eu sunt în Istanbul din iunie, filmez pentru serialul „ Saygi”, a precizat Damla Sönmez.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton