Homepage  / Muzică

Dan Bălan a lansat un videoclip original, “Funny Love”

Dan Bălan a lansat un videoclip original, “Funny Love”

de Redactia Tvmania

Dan Bălan a lansat un videoclip inedit la piesa “Funny Love”, la care a lucrat timp de un an de zile. Am lucrat minuţios la fiecare sample, totul contează pentru un sunet final calitativ: tobele au fost înregistrate în mai multe studiouri, până să ajungă la un sound satisfăcător, chitaristul a fost selectat din mai mulţi instrumentişti din New York, iar vocea feminină am ales-o după mai multe casting-uri organizate în Suedia, Irlanda şi SUA”, a declarat Dan Bălan.

image002

“De un an şi jumătate nu am lansat nimic. Am stat la Londra şi am lucrat în studio la noul material discografic. Mie îmi place să mă reinventez mereu, aşa că am experimentat mai multe genuri şi direcţii muzicale, până am ajuns la un rezultat care să mă mulţumească. Aşa a luat nastere “Funny love””, a explicat cântăreţul.

De asemenea, el de-abia aşteaptă să se întoarcă în România: “Mi-e dor de publicul din România, abia aştept să lansez piesa şi să avem astfel ocazia să ne revedem în concerte”.

Vedeţi aici videoclipul “Funny Love”, la care s-a lucrat timp de patru luni şi pentru care s-au folosit 13 modele,16 dansatoare şi 120 de costume:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Q6UThfBjwss[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton