Homepage  / Vedete româneşti

Dan Bălan a reușit să fugă din mijlocul războiului din Ucraina. Ce a dezvăluit mama lui, Ludmila Bălan

Dan Bălan a reușit să fugă din mijlocul războiului din Ucraina. Ce a dezvăluit mama lui, Ludmila Bălan
7

de Roxana Mirea,

Dan Bălan se afla la Kiev atunci când a izbucnit războiul în Ucraina. În cele din urmă, artistul a reușit să părăsească țara vecină, iar acum se află în siguranță. Cea care a confirmat că Dan Bălan este în siguranță, după ce a reușit să plece din Ucraina, este chiar mama lui, Ludmila Bălan.

Dan Bălan a reușit să plece din Ucraina

În momentul în care a izbucnit războiul în Ucraina, Dan Bălan se afla la Kiev. El filma pentru emisiunea „Vocea Ucrainei”. Ludmila Bălan a dezvăluit că habar nu are cum a reușit fiul ei să iasă din Kiev.

Dan a reușit să iasă din Kiev spre sfârșitul lui februarie. Numai el știe cum a reușit să facă asta! A preferat să nu facă public însă acest lucru până acum!”, a declarat Ludmila Bălan pentru impact.ro.

După ce a plecat din Kiev, Dan Bălan și-a vizitat familia, care locuiește în Republica Moldova.

Dan a trecut pe la noi, normal, mai întâi. Sigur, și-a ales să vină încoace, fiindcă numai noi știm prin ce am trecut în acea perioadă în care el s-a aflat în mijlocul războiului, cât am tremurat pentru el!”, a adăugat mama artistului.

Ce-se-intampla-cu-Dan-Balan-dupa-ce-razboiul-l-a-prins-in-Kiev.-Artistul-trebuia-sa-prezinte-Eurovision-Romania.-Anuntul-Iulianei-Marciuc-11Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Ludmila Bălan: „Nu pot să vă spun unde se află”

Dan Bălan a ales să nu rămână în Republica Moldova. El a plecat într-o altă țară din Europa pentru a lucra la o serie de proiecte muzicale. Ludmila a spus că nu poate dezvălui locul în care se află fiul ei.

Nu pot să vă spun unde se află în prezent și unde lucrează la noile sale proiecte. M-a rugat să le transmit tuturor fanilor săi că le va oferi curând tuturor un semn de viață și atunci vor înțelege cu toții de ce a trebuit să facă asta. Ce pot să vă spun sigur este că nu e la Moscova!

Mi-a spus că are mult de muncă și l-am înțeles! De Paști ne-am făcut urări doar telefonic. În ultimii anii a fost mai mereu ocupat”, a mai spus Ludmila Bălan.

De asemenea, Ludmila a mai spus că lui Dan Bălan i-a părut rău că nu a reușit să ajungă la București, la Gala Eurovision:

Să știți că și-a dorit foarte tare să fi prezentat acea gală de la București. Chiar am vorbit de mai multe ori pe tema asta! Era bucuros că urma să se întâmple acest lucru și abia aștepta să ajungă la București. Însă când te prind necazurile din urmă, nu prea poți face mare lucru!”.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton