Homepage  / Știri

Dan Bălan dă lovitura în Europa

Dan Bălan dă lovitura în Europa

de Redactia Tvmania

Deşi la noi nu prea mai este în vogă, hitul lui Dan Bălan, „Chica Bomb”, face ravagii în Europa.

Astfel, piesa lui Dan Bălan este difuzată de cele mai importante radiouri din Franţa, Spania, Italia, Germania, Rusia şi Anglia. Mai mult decât atât, fostul membru al trupei O-Zone a cântat în ultimul timp la numeroase festivaluri de muzică.

„La începutul lunii iunie, am participat la cel mai important eveniment muzical din Germania, „The Dome”, eveniment la care sunt invitaţi mai mulţi artişti naţionali şi internaţionali care au hituri la ei în ţară, iar publicul a fost impresionat de prestaţia mea”, a povestit cântăreţul în vârstă de 31 de ani.

Pe 11 iunie, Dan Bălan a fost în Rusia la Premiile Muz Tv, unde şi-a făcut apariţia alături de frumoasa cântăreaţă Vera Brejneva, soţia unui magnat rus.

“„Chica Bomb” a avut un succes fără precedent în Rusia, a fost timp de opt săptămâni consecutiv pe locul 1, iar dacă cea mai difuzată piesa de acolo are 50 de playuri pe săptămână, „Chica Bomb” a avut 70”, a mai spus el. În Grecia, la Premiile Mad Tv, Bălan a cântat single-ul „Chica Bomb” în duet cu o artistă din Grecia, Fureira, iar versurile au fost interpretate în limba greacă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton