Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Dan Bittman, despre relația cu Liliana, mama copiilor lui. „Din păcate, nu sunt…”

Dan Bittman, despre relația cu Liliana, mama copiilor lui. „Din păcate, nu sunt...”

de Andra Stana,

Dan Bittman și Liliana au hotărât să se despartă, după o relație de 25 de ani. De curând, artistul a fost invitat la podcastul „Fără filtre” moderat de Alina Ionescu. Aici, el a vorbit, printre altele, și despre relația pe care o are acum cu mama fiilor săi.

Dan Bittman s-a despărțit de Liliana, mama celor trei băieți ai săi

De aproape 5 ani, Dan Bittman și Liliana nu mai formează un cuplu. Recent, cântărețul de 59 de ani a fost invitat în cadrul unui podcast. În cadrul interviului, el a dezvăluit că nu se înțelege bine cu fosta lui parteneră de viață. Mai precis, Liliana ar fi luat decizia de a închide toate căile de comunicare cu tatăl copiilor ei. Asta chiar dacă Bittman nu a vrut ca asta să se întâmple.

„Din păcate, nu sunt bine cu Liliana, în sensul că ea a închis toate căile de comunicare. Eu o înțeleg, are toate motivele să o facă, voiam doar să rămân într-o relație mai bună decât sunt acum cu ea, pentru copii”, a spus Dan Bittman la podcastul Alinei Ionescu, „Fără filtre”, relatează VIVA!.

„I-am lăsat ei toate casele”

Cei trei băieți ai lui Dan Bittman vin trei zile pe săptămână să își petreacă timpul și cu tatăl lor. Când s-a despărțit de mama copiilor lui, artistul a renunțat la case și le-a lăsat acestora. El speră că supărarea fostei sale partenere ca trece într-o zi și lucrurile vor reveni la normal de dragul băieților pe care îi au împreună.

„Asta-i tot! Ni-i împărțim, vin vreo trei zile la mine, restul la ea. I-am lăsat ei toate casele și toate astea ca să nu aibă nicio problemă materială. Eu sunt bine, nu am nicio problemă! Nu iau nimic cu mine. Însă, îmi pare rău pentru copii, pentru că avem un sistem de comunicare mai dificil.

Asta-i singura chestie care mă deranjează, ca să spun așa. Sper să-i treacă, pentru că eu nu țin supărarea. Mă împac de fiecare dată și cu oameni care mi-au făcut rău. Nu spun că ea mi-a făcut rău, mi-a făcut chiar foarte bine!”, a continuat el, citat de libertatea.ro.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton