Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Dan Bittman îi dă replica lui Mihai Bendeac. Cum răspunde acuzațiilor: „El dacă vrea să o facă, să o facă, nu am nicio problemă”

Dan Bittman îi dă replica lui Mihai Bendeac. Cum răspunde acuzațiilor: „El dacă vrea să o facă, să o facă, nu am nicio problemă”

de Andra Stana,

Mihai Bendeac a fost cel care i-a aruncat cuvintele grele lui Dan Bittman, de curând, într-un podcast online. Totul, după ce artistul a făcut mai multe declarații despre vaccinul anti-Covid și a ajuns chiar să fie catalogat despre antivaccinist. Recent, într-un interviu acordat la Xtra Night Show, Bittman a clarificat situația.

În ultima perioadă, românii au ajuns să se împartă în două tabere atunci când vine vorba despre imunizarea împotriva noului coronavirus. Este vorba, desigur, despre cei care recunosc beneficiile vaccinului și, prin urmare, vor să se imunizeze, și antivacciniștii. În urma declarațiilor pe care le-a făcut, Dan Bittman a fost catalogat drept antivaccinist convins.

Dan Bittman, replică acidă după declarațiile lui Bendeac

Într-un podcast online, Mihai Bendeac a evidențiat faptul că Dan Bittman are o mare influență asupra românilor. Astfel, ar fi greșit faptul că i-ar îndemna pe oameni să nu se imunizeze, mai ales în contextul actual al pandemiei de coronavirus, scrie spynews.ro.

Pe de altă parte, Dan Bittman a afirmat că tot ce a făcut el a fost să își spună punctul de vedere despre situația creată de pandemie. Mai precis, el a declarat că nu a îndemnat pe nimeni să se vaccineze sau să se ferească de vaccin.

Tot la Xtra Night Show, Bittman a mai declarat că s-ar fi așteptat ca Mihai Bendeac să îi înțeleagă mesajul și să nu îi aducă atâtea critici. În ultima perioadă, Mihai Bendeac l-ar fi băgat pe solistul de la Holograf în „aceeași oală” cu Mugur Mihăescu și Carmen Tănase.

Ce părere are, de fapt, Dan Bittman despre Mihai Bendeac

Dan Bittman a spus, în exclusivitate la Xtra Night Show, că deși nu îl înțelege pe Mihai Bendeac, nu este supărat pe acesta. De asemenea, el a mărturisit că îl apreciază pe Bendeac pentru toate actele de caritate pe care le-a făcut în ultima vreme.

Dan Bittman a subliniat că singurul lucru care l-ar putea deranja este faptul că a fost numit „criminal”, deși sunt multe alte persoane la conducerea țării care fac greșeli grave pentru România.

„Ăia sunt prietenii lui, sunt oamenii în care avem în continuare încredere. Nu pot să fiu în mintea lui să înțeleg de ce a spus așa ceva. Eu nu mă pot supăra cu Mihai. Punct. El dacă vrea să o facă, să o facă, nu am nicio problemă. Ieșeam foarte des cu el și Gabi Cotabiță, eram mult”, a mai declarat Dan Bittman, citat de sursa citată.

Sursa foto: Captură, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton