Homepage  / Articole

Dan Bittman s-a operat la clinica AKH din Viena

Dan Bittman s-a operat la clinica AKH din Viena

de Redactia Tvmania

Trupa Holograf nu va mai susține pe 22 și 23 octombrie cele două concerte, „Cât de departe”, la Sala Palatului. Evenimentele vor fi reprogramate pentru începutul anului viitor, datele exact urmând a fi anunțate în curând.

Amânarea concertelor a fost cauzată de niște probleme de sănătate ale solistului Dan Bittman. Deși acum s-a însănătoșit, perioada de refacere este mai mare, susține reprezentantul său, decât timpul rămas până la cele două reprezentanții live.

„Dan Bittman s-a operat miercuri la Viena. Nu este nimic grav. Marea problemă a fost să-l convingem pe Dan că are nevoie de recuperare și că nu poate să cânte. Toată formația a fost împotriva solistului”, au povestit Edi Petroșel și Mugurel Vrabete, citați de realitatea.ro.

Potrivit Kanal D, artistul a primit un diagnostic de afecțiune vasculară, mai precis stenoză carotidiană, afecțiune care poate degenera.

Holograf pregătește lansarea unui single nou

Celelalte proiecte în care trupa Holograf este implicată se vor desfășura conform planurilor dinainte stabilite, Holograf pregătind intens lansarea unui nou single, extras de pe albumul „Love Affair”.

„Le mulțumesc tuturor celor care mi-au trimis mesaje de susținere, însă nu este vorba de ceva foarte grav, iar problema s-a rezolvat cu succes. Ce-i drept, această mică pauză o programasem după cele două concerte de la Sala Palatului, însă planurile nu se potrivesc întotdeauna”, a declarat Dan Bittman.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton