Homepage  / Articole

Bittman revine cu un nou sezon din „Dănutz SRL”

Bittman revine cu un nou sezon din "Dănutz SRL"

de Redactia Tvmania

Duminică, 2 octombrie , începând cu orele 17:00,  "Dănutz SRL" debutează cu un nou sezon spumos şi antrenant.  Pe lângă sărbătoarea începerii unui nou sezon,  va fi celebrat Mircea Albulescu, ce vine să împlinească 77 de ani în direct, în cadrul rubricii “Un Diamant la SRL”.

Telespectatorii vor asista la un interviu inedit şi vor putea urmări  secvenţe memorabile,  de acum mai bine de 70 de roluri până în prezent, ce au fost strânse într-un moment special.

“Supermarketul” de divertisment se întoarce de asemenea „aprovizionat” cu super promoţii. Se va cânta mult, se va cânta şi bine, se va cânta împreună cu cei mai buni artişti.  Producătorii emisiunii anunţă că formatul a beneficiat de câteva schimbări. Astfel, telespectatorii vor putea urmări în continuare rubricile deja consacrate, dar vor avea parte şi de multe alte noutăţi şi surprize.

Dintre invitatii “de casă”, Maria Buză şi Mirabela Dauer rup gura târgului cu voie bună şi dau tonul petrecerii la relansarea emisiunii. Cheful de distracţie  va fi alimentat de cei de la Mandinga.

Dănutz SRL va fi difuzat şi în acest sezon live, iar interactivitatea va fi asigurată prin  mesajele primite pe pagina de facebook a emisiunii şi prin intermediul telefoanelor în direct.

În timpul emisiunii vor fi postate pe facebook  imagini şi filmuleţe cu cele mai interesante momente, iar gazdele show-ului vor avea timp să şi răspundă  mesajelor venite de la românii  răspândiţi în toate colţurile lumii, care se uită la emisiune şi-şi amintesc cu drag şi nostalgie de casă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton