Homepage  / Articole

Dan Bittman, schimbare de look în direct

Dan Bittman, schimbare de look în direct

de Redactia Tvmania

Dacă tot avea studioul de make-up coafură în platoul emisiunii, Dan Bittman a profitat de ocazie pentru a-şi schimba imaginea înainte de sărbători: în ultima ediţie s-a lăsat pe mâna stiliştilor care au avut misiunea de a-l întineri cu zece ani.

.

Totul a pornit de la unul din concursurile emisiunii. În platou a fost instalat un mini studio de make-up coafură pentru telespectatoarele fidele  care au şansa de a fi invitate în platou şi de a câştiga o schimbare de look.

Glumele lui Bittman de câteva ediţii încoace, ca-şi va face şuviţe roşcate, că se va vopsi blond, au ajuns până într-acolo încât, în ediţia de ieri, chiar s-a dat pe mâna specialiştilor.

Solistul trupei Holograf le-a declarat telespectatorilor:”Dacă vă întrebaţi ce m-a apucat, vă spun că m-am lăsat convins de profesionişti să mă supun unui experiment de întinerire, să fiu aşa cum mă ştiaţi voi acum zece ani.”

Dănuţ a făcut pasul chiar în emisiunea sa, pe care a prezentat-o cu vopseaua în păr, acordând o mare importanţă părerilor invitaţilor săi. Cristina Rus a fost cea mai de ajutor, pentru că a fost atentă la nuanţele culorii aplicate şi la linia noii tunsori.

Pe lângă celebra cântăreaţă, în platoul de la Dănutz SRL au mai fost prezenţi Andreea Bălan, Keo şi Florin Petrescu.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton