Homepage  / Articole

Dan Bittman şi „Dănutz SRL” intră în vacanţă

Dan Bittman şi „Dănutz SRL” intră în vacanţă

de Redactia Tvmania

Dan Bittman va prezenta duminică, de la ora 17.00, ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Dănutz SRL”. Imediat după aceea, urmează o vacanţă bine meritată!

În această ultimă ediţie a sezonului, timp de două ore, telespectatorii vor urmări o adevărată petrecere de rămas bun, în care vor fi purtaţi pe mai multe continente. Totul, cu scopul de a crea o competiţie între ţările cu turism de calitate, care îşi vor etala punctele forte.

Gazda Dan Bittman spune că nu s-a hotărât unde să plece în vacanţă, aşa că aşteaptă să vadă cele şapte propuneri de destinaţii.

Ţări arabe, latine, dar şi India, Rusia, Mexic şi Africa vor avea reprezentanţi în platoul de la TVR. De la salsa la limbo şi costume şi coregrafii, spectacolul pregătit pentru ziua de duminică va fi unul cosmopolit.

Ca să fie de sezon şi să mulţumească invitaţii de sex masculin din platou – Mihai Mitoşeru, Marcel Pavel, Gelu Voicu şi Victor Yila , Bittman a programat şi o paradă de costume de baie, dar şi un spectacol de dans latino, prezentat de cei de la Salsa Evolution, şi unul rusesc, pregătit de trupa moldoveană FreeDance.

„Dănutz SRL” se va întoarce din vacanţă la toamnă, când, spun producătorii emisiunii, ne vor aştepta cu invitaţi noi, muzică bună şi noi reţete culinare marca Antonio.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton