Homepage  / Vedete

Dan Capatos sărbătoreşte, azi, şase ani de un “Un show păcătos”

Dan Capatos sărbătoreşte, azi, şase ani de un “Un show păcătos”

de Redactia Tvmania

Astăzi, 25 februarie, emisiunea « Un show păcatos » de la Antena 1 împlineşte şase ani, iar prezentatorul ei, Dan Capatos, a pregătit o ediţie incendiară alături de invitaţii săi permanenţi, Cătălin Bordea, Silviu Andrei şi cele două asistente, Loredana şi Ana Maria.

“Parafrazându-l pe Anthony Hopkins în « Meet Joe Black », pot spune că şase ani au trecut într-o secundă. Doar că noi, spre deosebire de personajul pe care-l interpretează el, nu ne vom opri aici. Şi nu ştiu de ce îmi tot aduc aminte de acest film acum, tot pe Hopkins l-aş cita când spunea, în acelaşi film, « Ce noapte glorioasă, fiecare faţă pe care o văd, îmi aduce aminte de câte o întâmplare »”, a declarat Capatos, înainte de ediţia aniversară de azi.

Prezentatorul e mândru de emisiunea sa noconformistă, chiar dacă, de-a lungul timpului, unii nu au privit cu ochi buni invitaţii din platoul său: “Show-ul de noapte al Antenei 1 nu lasă pe nimeni indiferent, unii sunt fani, alţii nu. Cert este că şi unii, şi ceilalţi se uită, astfel că, de 13 sezoane, emisiunea se menţine în fruntea clasamentului audienţelor”, a conchis el.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton