Homepage  / Știri

Dan Cărbunaru prezintă „Calea Europeană”, un nou talk-show la TVR 1

Dan Cărbunaru prezintă „Calea Europeană”, un nou talk-show la TVR 1

de Redactia Tvmania

De astăzi, 11 octombrie, jurnalistul Dan Cărbunaru aduce la TVR 1, în fiecare vineri, de la ora 18.50, "Calea europeană", o dezbatere despre cum aparteneţa la Uniunea Europeană ne influenţează viaţa.

Miniştri, parlamentari, jurnalişti şi analişti, personalităţi ale lumii politice, culturale, economice sau sportive vor oferi informaţii utile pentru orice cetăţean european.

În prima ediţie a emisiunii, Dan Cărbunaru propune ca temă de discuţie regionalizarea României. Moderatorul va dezbate subiectul împreună cu Cătălin Ivan, europarlamentar, dar şi purtător de cuvânt al PSD şi Alin Tişe, vicepreşedinte PDL. Prin telefon, vor prezenta poziţia lor şi a partidelor din care fac parte vicepreşedintele PNL Sorin Frunză Verde şi Cseke Attila, din partea UDMR.

Săptămânal, telespectatorii emisiunii Calea europeană pot participa la un concurs cu premii. Pe pagina de Facebook a emisiunii, cei care postează cea mai interesantă întrebare pentru invitaţii din săptămâna următoare vor câştiga, pe lângă premiul de a fi adresată întrebarea invitatului, şi cadouri surpriză.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton