Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Dan Cruceru: „2020 mi-a demonstrat că lucrurile cu adevărat importante sunt altele decât cele după care fugeam în trecut”

Dan Cruceru: „2020 mi-a demonstrat că lucrurile cu adevărat importante sunt altele decât cele după care fugeam în trecut”

de Redactia Tvmania

Prezentatorul show-ului „Survivor România”, Dan Cruceru, a avut un an complicat din care a învățat multe. Iar Sărbătorile și le va petrece alături de cei dragi.

Care este cea mai frumoasă amintire legată de Crăciun?

Sunt multe amintiri frumoase. Mi-e greu sa fac diferența între ele. De la primul cadou pe care mi-l amintesc – o mașinuță albastră, simplă, la mirosul de portocale din aceeași copilărie, la bebelușii mei, lângă brad, pe rând, mulți ani mai târziu. Primul Crăciun cu Sophia, primul Crăciun și cu Dan Christian. Primele poze cu ei.

Cum arată Crăciunul anul acesta în familia lui Dan Cruceru?

Foarte, foarte intim. Adică doar noi, acasă, cu familia restrânsă. Am ales să respectăm indicațiile autorităților, vom limita la maximum contactul cu străinii și am renunțat la deplasările la prieteni sau rude aflate la distanță. Ne revanșăm anul viitor, sărbătorile acestea cred că trebuie să fie doar despre cum trecem peste ele tot sănătoși.

Ce preparate culinare nu lipsesc de pe masa tradițională?

Sunt multe și voi încerca să nu fiu foarte pofticios. Gătește mama de rupe câteva zile înainte. Piftia, sarmalele în foi de viță, ciorba acră, salata de boeuf, toate astea trebuie să fie și vor fi pe masa de Crăciun.

Cum a fost anul 2020 pentru tine?

A fost un an al extremelor. Personal a fost foarte bun, dar și complicat. Cu deplasări lungi și departe de casă, cu proiecte mari, dar și multă, multă muncă. Și cu o situație globală unică, foarte dificilă. Așa că sincer îmi doresc, la nivel general, un an 2021 mult mai bun.

Cu ce gânduri vei porni la drum în 2021?

Să păstrez ce am și să mă bucur de tot ce primesc în plus de la viață. 2020 mi-a demonstrat că valorile, că lucrurile cu adevărat importante sunt altele decât cele după care fugeam în trecut. Așa că nu-mi fac planuri fantasmagorice și mă aplec mai mult spre familie, spre apropiați, spre zâmbetele lor.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton