Homepage  / Știri / Televiziune

Dan Helciug, Dana Săvuică, Andreea Antonescu și Mihai Sturzu gătesc la „Super Cireașa de pe tort”

Dan Helciug, Dana Săvuică, Andreea Antonescu și Mihai Sturzu gătesc la „Super Cireașa de pe tort”

de Redactia Tvmania

Sâmbătă, de la ora 20.30, la Prima TV, emisiunea „Super Cireașa de pe tort” are două echipe care se vor confrunta pentru a câștiga titlul de cea mai bună gazdă. Andreea Antonescu și Mihai Sturzu se vor lupta cu echipa formată din Dana Săvuică și Dan Helciug.

Echipele au fost supuse unui test al maestrului Horia Vîrlan și au pregătit meniuri diferite iar surprizele se vor ține lanț din partea fiecărei echipe în lupta de a câștiga „Super Cireașa de pe tort”. Andreea Antonescu și Mihai Sturzu au fost nevoiți să gătească tot meniul cu căpșuni și mare le-a fost surpriza atunci când Dan Helciug nu a putut mânca. Ce l-a oprit? Puteți vedea sâmbătă, la Prima TV, de la ora 20.30 la „Super Cireașa de pe tort”.

În acest timp Dana Săvuică și Dan Helciug au gătit meniu cu banane. Dana a mărturisit că nu a crezut că o să gătească cu Dan iar el i-a răspuns că nu a crezut vreodată că o să gătească. Cele mai mari bătăi de cap le-au dat clătitele iar meniul pregătit de cei doi i-au „uimit” pe Andreea Antonescu, Mihai Sturzu și Horia Vîrlan.

Nu vor lipsi, binențeles, comentariile acide ale lui Horia Vîrlan care vor face deliciul telespectatorilor precum și ponturile culinare pentru cei de acasă care își doresc să afle cum se gătesc de fapt rețetele vedetelor. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton