Homepage  / Nu rata!

Dan Helciug vine în vizită la “Ferma vedetelor”

Dan Helciug vine în vizită la “Ferma vedetelor”

de Redactia Tvmania

În această săptămână, marți și miercuri, de la 20.30, telespectatorii vor putea urmări două ediții senzaționale ale celui de-al doilea sezon “Ferma vedetelor”. Răsturnările de situație spectaculoase, dar și vizita trubadurului primului sezon, Dan Helciug, vor anima viața celor 9 vedete rămase în competiția pentru titlul de Fermierul Anului. Acesta va veni la începutul zilei, când cerul abia începea să fie brăzdat de razele timide ale soarelui, trezindu-i pe concurenți. Dan Helciug va veni cu o sticlă de apă vie pentru concurenți, pentru a le crește tonusul și pentru a instala buna dispoziție pe meleagurile cipriote.

Dan Helciug (2)

Nici în această săptămână, Mircea N. Stoian nu va reuși să-și tempereze pornirile, criticând cu termeni extrem de duri dulceața făcută de ceilalți concurenți. Lili Sandu va considera acest lucru o jignire la adresa celor care au muncit la fabricarea dulceții, intrând într-o discuție în contradictoriu cu Mircea și, indirect, în colimatorul acestuia.

Mâine seară, telespectatorii vor afla cine este noul fermier șef al acestei săptămâni. Saveta Bogdan, eliminată săptămâna trecută de Maria Constantin, a făcut o nominalizare surprinzătoare! Fermierul șef va fi o prezență feminină, care va încerca să conducă ferma cu o mână de fier! Va reuși oare să-i stăpânească aceasta pe ceilalți fermieri? Pe lângă surpriza nominalizării, concurenții vor mai avea parte de încă o surpriză în ceea ce privește servitorii săptămânii, nominalizați de fermierul șef!

Tot în această săptămână, doi concurenți vor avea șansa să evadeze în afara fermei. Nu oricum, ci sub atenta supraveghere a lui Nea Rață care-i va lua pe cei doi la o croazieră pe mare. Însoțitorul de bord al vasului de croazieră va fi Dan Helciug, care va avea grijă să-i ajute pe cei doi concurenți să întindă năvodurile pentru pescuit.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton