Homepage  / Vedete româneşti

Dan Negru a reacționat după ce Delia a explicat de ce nu își dorește copii. Declarațiile ei au stârnit un val de critici

Dan Negru a reacționat după ce Delia a explicat de ce nu își dorește copii. Declarațiile ei au stârnit un val de critici
8

de Roxana Mirea,

Declarațiile Deliei privitoare la motivul pentru care nu își dorește copii au iscat un val de reacții în mediul online. Internauții s-au împărțit în două tabere: cei care au blamat-o pe artistă pentru decizia ei și cei care au fost de partea sa. Acum, Dan Negru a reacționat și el după ce Delia a spus că nu își dorește copii.

Dan Negru, după ce Delia a spus că nu vrea copii

Dan Negru a reacționat și el după ce Delia a declarat că nu își dorește copii. Prezentatorul de la Kanal D a transmis, într-un mesaj publicat pe Facebook, că nimeni nu ar trebui să intre în intimitatea unei persoane, dat fiind faptul că întrebarea „de ce nu ai copii?” i-a fost adresată artistei de mai multe ori de-a lungul timpului.

„Nimic nu ne încântă mai mult decât treburile care nu ne privesc.

E josnică întrebarea „de ce nu aveți copii?”. E armă in multe dispute, am auzit-o chiar și-n campania prezindențială și văd iureșul stârnit acum de Delia cu declarația ei despre copii. Doar un mitocan intră in intimitatea unui cuplu. Am doi copii și nu e treaba mea de ce alții nu au.

In redacțiile media de unde pleacă astfel de intrebari e ca la război: cei bătrâni, șefii care nu se văd și care căștigă banii îi îndeamnă pe cei tineri , reporterii care se văd și câștigă prost să pună astfel de întrebări.

De asta, nu-i judecați pe reporterii tineri când pun intrebări tâmpite. Nu judecați fațada până nu vedeți interiorul . Și-n media e ca-n război: cei bătrâni îi trimit pe cei tineri la luptă.

„De ce nu aveți copii” e intimitatea in care nimeni nu trebuie să intre.

Totusi, oricât de ticăloși am fi, „fiecare copil care se naște ne arată că Dumnezeu încă nu e dezamagit de oameni””, a scris Dan Negru pe Facebook.

dan-negru-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Delia, despre motivul pentru care nu vrea copii

În urmă cu doar câteva zile, Delia a spus pe TikTok care este motivul pentru care nu își dorește copii. De-a lungul timpului, artista a primit nenumărate întrebără legate de acest subiect.

„Ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi. Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm. De ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil!”, a declarat Delia.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton