Homepage  / Articole

Dan Negru va avea o nouă emisiune, „Demascarea”

Dan Negru va avea o nouă emisiune, „Demascarea”

de Redactia Tvmania

Începând din 8 iulie, Dan Negru aduce la tv un format care vă va lăsa mască. Zeci de vedete vor intra în jocul măștilor, într-o serie de deghizări de senzație, în „Demascarea”. Nici chipul, nici vocea, dar nici atitudinea nu îi vor trăda pe participanți, și deși sunt oameni celebri, nu vă veți da seama cine sunt.

„Sper că „Demascarea” va continua tradiţia începută cu mai bine de doisprezece ani în urmă cu „Academia vedetelor” şi continuatã cu marile show-uri care au făcut istorie în divertismentul de televiziune – „Ciao Darwin”, „Te pui cu blondele?”, „Plasa de stele” sau cele 12 Revelioane. Cu siguranţă vom păstra ritmul şi vom aduce un show care va lăsa urme adânci în divertismentul de televiziune!”, a declarat Dan Negru.

În această vară, fiecare mască ascunde o poveste.  Zeci de vedete şi personaje celebre întră în jocul măștilor, în curând, în noul show, „Demascarea”, la Antena 1. Concurenții participanți la emisiune vor trebui să demaște vedetele ce se ascund în spatele măștilor, dar suntem siguri că nu va fi deloc ușor.

Emisiunea va debuta pe 8 iulie și va fi difuzată duminica.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton