Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Dan Negru atacă din nou televiziunile. De ce e supărat pe „fetele care prezintă sport cu fusta-n fund”

Dan Negru atacă din nou televiziunile. De ce e supărat pe „fetele care prezintă sport cu fusta-n fund”

de Andra Stana,

Dan Negru aduce noi critici atât oamenilor de televiune, cât și presei în ansamblul ei, după rezultatele slabe obținute de naționala de fotbal a României.

Prezentatorul TV a scris, într-o postare plină de aplomb, că fotbalul românesc a fost „decredibilizat” prin faptul că în ultimii ani s-a prezentat, în locul știrilor din sport, mai mult bârfe despre jucători.

După ce România a pierdut și al doilea meci din Liga Națiunilor, cel cu Bosnia și Herțegovina, scor 0-1, Dan Negru nu s-a putut abține și a pus punctul pe „i”. Vedeta Kanal D a explicat că știe de la ce a pornit totul.

Nici noi, televziunea, n-am ajutat naționala sau fotbalul românesc. Hagi îl avea pe Țopescu. Chiricheș le are pe fetele care prezintă sport cu fusta-n fund. Am decredibilizat și noi cât am putut fotbalul românesc”, a scris Dan Negru pe conturile sale de socializare.

Apoi, Negru a amintit câteva dintre scandalurile „amoroase” care au apărut în jurnalele de sport în ultima vreme.

Idila lui Florin Raducioiu cu Janine, iubita lui Adrian Sarbu, bossul ProTv, unul din cei mai influenți oameni, ținea paginile ziarelor. Era o «bătălie amoroasă» grea, între personaje influente. Mihai Costea o avea pe Cruduța 😂 Sau vorba lui John Steinbeck, «generaţia tânără e săgeata, cea bătrână e arcul»”, a continuat prezentatorul de la Kanal D.

Postarea de pe Facebook e însoțită de o fotografie în care apar Hagi și Ovidiu Ioanițoaia.

Mesajul său a atras o mulțime de aprecieri pe pagina de Facebook a lui Dan Negru. „De aia sportul a ajuns unde a ajuns …domnule Dan Negru pt că Tv și mass media pune preț și promovează fusta scurta și să de-a bine pe sticla nu contează că nu ai școală și studii …Cu respect o seara frumoasa !!!”, a scris un fan al prezentatorului de la Kanal D.

Ținutele sumare ale fetelor care prezintă sport se potrivesc cu știrile care vin din zona fotbalului.”, „Cu alte cuvinte, ca să avansezi în carieră trebuie să ai în spate cel puțin o poveste de alcov!”, au scris alți doi urmăritori al lui Dan Negru.

Sursa foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton