Homepage  / Vedete româneşti

Dan Negru „rade” tot la tv. Copiii lui nu se uită deloc. Cine sunt celebritățile pe care cei mici nu le ratează când vin în vizită

Dan Negru „rade” tot la tv. Copiii lui nu se uită deloc. Cine sunt celebritățile pe care cei mici nu le ratează când vin în vizită
3

de Vasilica Rogozanu,

Transferat recent la Kanal D, unde face, din 20 aprilie, emisiunea concurs „Jocul cuvintelor”, Dan Negru (51 de ani) rămâne un împătimit al televizorului.

„Mă uit, rad tot. Urmăresc absolut tot. Cel mai ciudă mi-e că nu online-ul ne-a omorât pe noi, ca televiziune, ci că noi am trimis publicul spre online. Oamenii îl imită pe Negru de acum 20 de ani: exact aceleași programe, facem aceleași lucruri, tot dansăm… Păi, am dansat! Am dansat acum 20 de ani. Iar? Nu mai facem nimic nou. Noi nu inventăm. Și atunci ne mirăm că a plecat publicul în online. A plecat pentru că noi îl trimitem. Publicul nu mai are în ce să se regăsească”, ne-a spus Dan Negru.

Noua vedetă Kanal D are ca exemplu propriii copii, care nu se uită deloc la televizor. „Copiii mei nu se mai uită, nu au nicio treabă cu televiziunea. Firește că, fiind în lumea asta, am prieteni foarte cunoscuți care apar la televizor, care vin la noi acasă, am prieteni de familie. Copiii mei nu-i cunosc, și sunt celebrități pe tv… În schimb, am doi prieteni care mai vin din când în când la noi acasă: Selly și Dorian Popa. Când vin ei, cei mici sunt tot timpul fizic cu noi”, a continuat Dan Negru.

dan-negru-si-dorianIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Marea premieră a quiz show-ului “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

Din 20 aprilie, în fiecare seară de miercuri până vineri, la Kanal D, Dan Negru prezintă „Jocul cuvintelor”, un quizz de cultură generală dedicat întregii familii, cei din fața micilor ecrane putând să își antreneze mintea, căutând și ei soluțiile definițiilor oferite de prezentatorul show-ului.

În fiecare ediție, 5 concurenți își vor testa cunoștințele de vocabular și spontaneitatea, pentru a intra în posesia unor premii importante în bani. Fiecare concurent are doar 4 minute la dispoziție pentru a da soluțiile la cele 14 definiții enunțate de Dan Negru.

“Va fi un altfel de show, un altfel de spectacol, mai ales, cu altfel de concurenti. O sa descoperiti altfel de oameni in acest show, este o premiera pentru televiziunea din Romania. Nu ne intereseaza daca stiu sa cante, sa danseze, daca stiu sa gateasca fasole batuta; nimic din toate astea. Aici, la , conteaza doar ce ai în cap!”, spune Dan Negru.

Foto: Arhiva TVMania, Viva, Video-Kanal D

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton