Homepage  / Știri

Dan Negru dă startul sezonului doi al emisiunii “Next Star”

Dan Negru dă startul sezonului doi al emisiunii “Next Star”

de Redactia Tvmania

În sezonul doi, Dan Negru, gazda show-ului, aduce în platoul emisiunii cei mai talentaţi copii, cu vârste cuprinse între 4 şi 12 ani. Juraţii Connect-R, Lora, Pepe, actorul Vasile Muraru şi Maria Cârneci vor avea dificila sarcină de a le aprecia calităţile vocale.

Jasmine este o fetiţă de 12 ani, care va apărea în prima ediţie a noului sezon “Next Star”, diseară, de la ora 20.30, la Antena 1. A impresionat publicul şi juriul, mai întâi prin frumuseţea părului său lung şi blond.

Prima surpriză pe care realizatorii emisiunii i-au făcut-o lui Jasmine au fost să o aducă pe scenă pe idolul ei, artista Maria Ciobanu. Fetiței i s-au umplut instantaneu ochii de lacrimi. Și, în ciudă emoției, a cântat alături de celebra interpretă o melodie populară.

La final, Maria Ciobanu a fost cea care a plâns, i-a urât lui Jasmine tot norocul din lume și a spus că este extrem de emoționată de talentul fetiței.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_040913_Next Star2 Ed1_0014

Mario are șapte ani și recunoaște în fața juriului „€œNext Star” că-i place la nebunie teatrul și poezia.  Știe  40 de strofe din poemul  „€œLuceafarul” pe care a  început să-l  învețe de la vârsta de doi ani.

Cum se va descurca Mario în sceneta în care va juca  alături de marele actorul Marius Florea Vizante , telespectatorii vor afla doar urmărind mâine, de la ora 20.30, show-ul a€œNext Star”, prezentat de Dan Negru.

Next Star

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton