Homepage  / Vedete româneşti

Dan Negru a spus de ce Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au rămas fără emisiuni TV. „E un cerc vicios”

Dan Negru a spus de ce Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au rămas fără emisiuni TV. „E un cerc vicios”
10

de Roxana Mirea,

Dan Negru, în vârstă de 51 de ani, a făcut noi declarații despre televiziunea din România, discutând, de data aceasta, despre discriminarea de vârstă. Prezentatorul de la Kanal D a făcut o paralelă între situația televiziunii din România și cea din stăinătate. Iată ce a spus despre Andreea Marin, în vârstă de 47 de ani și Mihaela Rădulescu, în vârstă de 53 de ani.

Dan Negru, despre discriminarea de vârstă în televiziune

Dan Negru este singurul din „Generația de Aur” care încă mai prezintă emisiuni TV. Concursurile lui de cultură de la Kanal D au prins la public. Recent, prezentatorul TV a vorbit despre situația televiziunii din România din perspectiva disctriminării de vârstă.

Televiziunea din România e singura din Europa care crede că apariția la tv se termină la 25 de ani. Domnișoarele angajate să prezinte știri sunt un efect al sărăciei. Un reporter tv de la noi câștigă ceva mai mult decât un casier la un hypermarket și astfel televiziunilor le convine să angajeze tineri fără pretenții materiale, dar care sunt fericiți că se văd la tv. Când tinerii înaintează în vârstă își dau seama că nu le ajung banii din tv, se reorientează, dar adeseori e târziu. Și vin alții în locul lor, angajați pe același salariu mic, dar bucuroși că apar la tv. E un cerc vicios care a șubrezit breasla”, a spus Dan Negru pentru Ego.ro.

Dan Negru_KanalDIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Cu cine le-a comparat Dan Negru pe Andreea Marin și Mihaela Rădulescu

Dan Negru spune că este singurul care a prezentat emisiuni atât alături de Andreea Marin, cât și de Mihaela Rădulescu. Prezentatorul le-a comparat pe cele două cu Ellen DeGeneres, care, deși are 64 de ani, „este cea mai de succes prezentatoare în America”.

„Cred că sunt singurul care a prezentat alături de ambele, și de Andreea și de Mihaela, show-uri tv. Am admirat mereu generozitatea și profesionalismul lor. Cea mai de succes prezentatoare a momentului în America e Ellen DeGeneres. Are 64 de ani. La noi n-avea nicio șansă”, a mai declarat Dan Negru.

Întrebat care este principala discriminare, în televiziunile din România, Dan Negru a spus că: „Nu e cea legată de rasă, sex sau de culoarea pielii, ci e discriminarea de vârstă. Avem și oameni de culoare, avem și bărbați și femei și hetero și homosexuali, dar nu avem deloc bătrâni. Așa cum există în toate televiziunile lumii.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton