Homepage  / Știri / Televiziune

Dan Negru, despre audiențele noii sale emisiuni de la Kanal D. „Am fost învățat că publicul vrea murdărie”

Dan Negru, despre audiențele noii sale emisiuni de la Kanal D. „Am fost învățat că publicul vrea murdărie”

de Andra Stana,

Dan Negru s-a mutat în urmă cu o lună la Kanal D, unde prezintă propria emisiune. Quiz show-ul , „Jocul cuvintelor” poate fi urmărit de miercuri până duminică, de la ora 22.30. Audiențele arată că show-ul are succes la publicul din România. Dan Negru a vorbit recent despre motivele pentru care nu mai vrea să invite vedete în emisiunile sale.

Pe 20 aprilie, de la ora 22.30, la Kanal D, Dan Negru a apărut pe micul ecran cu „Jocul cuvintelor”. Mulți fani așteptau revenirea lui în televiziune după plecarea de la Antena 1. Faptul că fanii i-au dus dorul s-a văzut și în audiențele emisiunii sale. Aproximativ un milion de telespectatori urmăresc fiecare ediție. El spune că e și meritul formatului. Dan Negru prezintă singurul quiz show din România.

Concurenții sunt oameni normali, studenți, profesori, angajați. Prezentatorul a recunoscut, într-un interviu acordat celor de la Libertatea, că soția și copiii lui nu se uită la emisiunea sa.

„Ai mei sunt consumatori doar de Netflix sau de YouTube. Soția mea e mereu mirată că am răbdare să mă uit la toate productile TV românești.”, a declarat Dan Negru.

„Nu mă așteptam ca un show despre vocabularul limbii române să fie lider de audiență pe o piața TV dominată de sex, bucătari și vulpițe”

Despre succesul înregistrat de noua lui emisiune de la Kanal D, prima de la mutarea sa de la Antena 1, Dan Negru spune că l-a luat prin surprindere.

„În niciun caz nu mă așteptam ca un show despre vocabularul limbii române să fie lider de audiență pe o piața TV dominată de sex, bucătari și vulpițe. Nu vreau să fiu lupul moralist și am recunoscut întotdeauna că am mâncat și eu mult usturoi în televiziune, tocmai de asta am făcut schimbarea. Sunt precum tâlharul de pe cruce.”, a declarat Dan Negru.

Negru a mai explicat că „ e meritul Kanal D că a avut curajul să riște”.

„Atunci când propuneam show-uri smart altor televiziuni, mi se răspundea că nu au curaj, că așteaptă să facă alții pasul și, dacă merge un astfel de show, să-i copieze pe aia care vor avea acest curaj.”, a explicat prezentatorul Kanal D.

„Am fost învățat că publicul vrea murdărie”

În interviul citat, Dan Negru a mai amintit despre momentul negocierilor dintre el și Kanal D.

„De fapt, la negocierea pe care am avut-o cu cei de la Kanal D le-am spus că a face un show cu oameni inteligenți pe o piața TV mediocră e că și cum ai încerca să vinzi legume într-o măcelărie. Am obișnuit publicul să mănânce carne și acum îi oferim legume.

E nevoie de timp pentru asta și Kanal D și-a asumat. Culmea, show-ul a fost un succes încă de la prima ediție! Pentru mine audiențele uriașe ale show-ului au fost o mare surpriză și o lecție: ani de zile am fost învățat că publicul vrea murdărie. Am descoperit că asta a fost o minciună”, a explicat prezentatorul „Jocul cuvintelor”.

Totodată, Dan Negru a mai recunoscut că s-a bucurat să vadă că un profesor invitat în emisiunea sa a avut audiențe bune. „Am fost mirat să văd în audiențe că proful de fizică cu doctorate i-a bătut pe Jador și Loredana în audiențe. Să fie asta un semnal bun pentru piața de televiziune și să fiu eu tâlharul de pe cruce care se convertește.”, a spus vedeta Kanal D.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton