Homepage  / Vedete româneşti

Dan Negru, despre drama trăită de Stela Popescu. Mesajul emoționant transmis de prezentatorul TV

Dan Negru, despre drama trăită de Stela Popescu. Mesajul emoționant transmis de prezentatorul TV
7

de Roxana Mirea,

Dan Negru a publicat un mesaj emoționant pe Facebook despre drama trăită de Stela Popescu. Prezentatorul TV a publicat și ultima fotografie cu artista într-un platou de televiziune. Mesajul transmis de Dan Negru a fost în contextul războiului declanșat de Rusia împotriva Ucrainei. El a amintiti că și Stela Popescu a fost cândva o fetiță care s-a refugiat în România.

Dan Negru, mesaj emoționant despre actriței Stela Popescu

Originară din Republica Moldova, Stela Popescu a venit în România pe când era doar o fetiță. S-a născut într-o familie de învăţători, iar invadarea Basarabiei de către armata rusă a fost mereu o amintire greu de uitat pentru ea. În 1940, tatăl ei considerat intelectual, deci dușman de clasă, a fost deportat în Siberia, iar mama s-a refugiat împreună cu ea în România, la Brașov. Dan Negru a publicat un mesaj emoționant despre drama prin care a trecut Stela Popescu.

„De 8 Martie: când rușii au invadat Basarabia, o fetiță se refugia cu familia in România. Stela era numele fetiței. Mi-a povestit adeseori drama refugiaților.

Asta e ultima fotografie a Stelei intr-un platou de televiziune si am făcut-o la vreo ’70 de ani după drama ei de copil-refugiat. La câteva ore după fotografia asta, Stela devenea stea.

Stela Popescu a fost un copil refugiat din calea rușilor. Poate că printre miile de copii refugiați de azi, undeva e și o Stela Popescu.

Drama refugiaților a fost și se va repeta mereu.

Știm sa repetăm doar vremurile proaste, nu și vremurile bune”, a scris Dan negru pe Facebook.

stela-popescu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton