Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Dan Negru e din nou în grila Antena Stars. Reacția vedetei Kanal D. „Ne-am făcut treaba”

Dan Negru e din nou în grila Antena Stars. Reacția vedetei Kanal D. „Ne-am făcut treaba”
7

de Andra Stana,

La începutul lui 2022, Dan Negru a hotărât să renunțe la colaborarea sa cu postul Antena 1, după mai bine de 20 de ani. La ora actuală, prezentatorul face parte din echipa Kanal D. Cu toate acestea, acesta apare astăzi pe două posturi concurente.

Dan Negru este acum prezentatorul emisiunii „Jocul cuvintelor”, show din grila Kanal D. De asemenea, în această vară, pe postul Antena Stars vor putea fi urmărite emisiuni mai vechi cu Dan Negru, de pe vremea când acesta lucra la Antena 1.

Mai nou, duminica, de la ora 20.00, se reia, în paralel, show-ul „Scena Misterelor”, prezentat de acesta în urmă cu trei ani, scrie libertatea.ro.

Dan Negru: „M-am văzut în programul colegilor”

Vedeta a reacționat după ce a văzut că show-urile prezentate de el acum mai mulți ani au fost reluate pe Antena Stars.

„M-am văzut în programul colegilor de la Antena Stars. Eu nu am o problemă, dar m-aș bucura dacă televiziunea ca breaslă și-ar onora vedetele care au adus notorietate acestor televiziuni și mă gândesc acum că erau știri în ziare despre problemele financiare ale Americanului, Emil Mitrache, și, în același timp, se redifuza «La Bloc».

Televiziunea care redifuza serialul încasa bani din publicitate și Americanul avea mari necazuri financiare. Nu e fair, e păcăleală pentru că ai știut să semnezi un contract mai bine decât celălalt. Suntem încă la început ca breaslă și nu e ok să profiți de asta”, a declarat prezentatorul la începutul anului pentru ego.ro.

Dan Negru e din nou în grila Antena Stars. Reacția vedetei Kanal D. „Ne-am făcut treaba”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Dan Negru nu este supărat că cei de la Antena Stars îi redifuzează emisiunile. Mai mult, prezentatorul crede că acest lucru indică faptul că au fost proiecte de succes.

„Dacă un program e redifuzat înseamnă că a avut succes. Mă bucură orice redifuzare, înseamnă că ne-am făcut treaba”, a mai declarat acesta pentru sursa mai sus menționată.

De ce a plecat Dan Negru de la Antena 1

Dan Negru a explicat de ce a plecat de la Antena 1, într-un interviu pentru click.ro. Prezentatorul TV a declarat că încupuse să se plafoneze și a simțit că și-a atins limita.

„M-am speriat când am început să citesc despre mine prin ziare doar că sunt cel mai longeviv sau că sunt cel mai medaliat prezentator, și toate astea făceau referire la o viața profesională care începea să fie previzibilă. Atunci am simțit prima dată că mi-am atins limita, că m-am plafonat. Devenisem un previzibil, nimic care să mă scoată dintr-o leneveală.

Și atunci am decis că de longevitate o să am timp mai târziu. Decizia nu a fost deloc grea pentru că oamenii sunt aceiași. Nu m-am speriat când am plecat să fac televiziune într-o altă țară, cum ar fi Moldova, de ce m-aș speria de ai noștri? Echipele sunt aceleași. Am schimbat doar tricourile”, a declarat Dan Negru, pentru click.ro.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton