Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Dan Negru, fotografie de colecție din copilărie. Ce sfat le-a dat fanilor săi. „Tata nu mai e”

Dan Negru, fotografie de colecție din copilărie. Ce sfat le-a dat fanilor săi. „Tata nu mai e”
4

de Andra Stana,

La scurt timp după ce și-a exprimat dezamăgirea față de litoralul grecesc și după ce a lăudat stațiunile de la noi, Dan Negru a demonstrat că și-a respectat promisiunea. Zilele acestea, prezentatorul Kanal D se relaxează la Marea Neagră. Într-un moment de nostalgie pură, omul de televiziune le-a arătat fanilor săi din mediul online o fotografie de colecție din copilăria lui. Cum arăta Dan Negru când era mic.

Dan Negru, imagine de colecție de când era mic

Dan Negru și-a luat familia și a plecat într-o vacanță binemeritată pe litoralul românesc. Vedeta Kanal D și-a amintit, în acest context, de una dintre fotografiile sale cele mai dragi. Avea doar câțiva ani când tatăl său i-a făcut o poză pe nisip, la Marea Neagră.

Prezentatorul a avut și un mesaj pentru fanii săi. A adăugat și o imagine din prezent, făcută chiar de băiatul lui.

Dan negru (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Dan Negru i-a sfătuit pe fanii săi să imortalizeze momentele frumoase din viețile lor, pentru a avea cât mai multe amintiri în arhivă, peste ani. De asemenea, prezentatorul a recunoscut că cel mai bine e ca pozele să fie în format fizic, nu doar digital.

„Până la urmă marea e despre amintiri. Eu de asta vin la mare. Pentru amintiri! Din sutele de poze pe care le faceți cu telefonul n-o să rămână nimic. Gunoi digital! Adunați amintiri, ele rămân.

Prima fotografie mi-a făcut-o tata acu’ vreo 48 de ani. Tata nu mai e, dar îi țin minte aparatul Smena și grija cu care alegea fiecare cadru. A doua poză mi-a făcut-o Bogdan, băiatul meu.

Prima poză e o amintire. A doua va deveni o amintire. Cândva toți devenim amintiri pentru ceilalți.”, a scris Dan Negru în mediul online.

Dan Negru, profund dezamăgit de ceea ce a văzut în Grecia

Recent, Dan Negru a ajuns în Grecia și a fost dezamăgit de această destinație, unde zeci de mii de turiști români aleg să își petreacă vacanțele. Vedeta de la Kanal D a spus că „suntem mult peste ce are Grecia azi”.

„Când stăm în genunchi, alții ni se par mari! Am ajuns printr-o conjunctură in Grecia. Știam că Atena, leagănul civilizației democratice, a ajuns demult un ghetou.

Litoralul grecesc însă, lăudat mereu de noi, pare in multe locuri o adunătură de Eforie a anilor ’90. Oamenii, grecii, admirabili. Ei știu că turismul e singura lor salvare intr-o țară in care statul a eșuat.

Economia Greciei se bazează pe veniturile din turism. Dacă noi aveam tradiția si istoria Greciei si prezentul ei de azi, i-am fi crucificat pe toți.

Suntem mult peste ce are Grecia azi! Noi, cei asupriți mereu in istoria noastră n-am decăzut așa cum au făcut-o grecii de-a lungul istoriei lor. In 200 de ani de la independență, Grecia a intrat in faliment de 7 ori.

Când ni se pare ca alții sunt mai mari decat noi, să ne ridicam din genunchi!”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton