Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Dan Negru, mesaj dur după moartea lui Alexandru Arșinel. „Televiziunea e mai mult decât reality-uri cu ispite”

Dan Negru, mesaj dur după moartea lui Alexandru Arșinel. „Televiziunea e mai mult decât reality-uri cu ispite”

de Andra Stana,

Alexandru Arșinel a murit, joi, la vârsta de 83 de ani. La puțin timp după trecerea în neființă a vedetei de la „Constantin Tănase”, Dan Negru a ținut să scrie un mesaj în care a arătat că dispariția marelui actor l-a întristat.

În postarea publicată pe pagina sa de Facebook, Dan Negru a scris că îi datorează lui Alexandru Arșinel, dar și Stelei Popescu sau lui Florin Piersic, porecla de „regele audiențelor”.

”Generația lui Arșinel, Stela, Piersic au construit golden age-ul televiziunii în România. Eu le datorez porecla „regele audiențelor” pentru că am fost „ușierul” lor în multe showuri.”, a scris Negru în mediul online.

Vedeta Kanal D a mai menționat că, „în ultimii 25 de ani nu țin minte vreun format tv în care să nu-i fi avut invitați”. Dan Negru a explicat că „show-urile de divertisment elegante, cu lumini, costume, strălucire”, poartă numele de „Shiny-Floor”.

„Ele există în toată lumea și televiziunile mondiale au crescut generații noi de artiști care le duc mai departe. Noi n-am reușit asta!”, a mai menționat omul de televiziune.

Dan Negru, după moartea lui Arșinel: „Televiziunea e mai mult decât reality-uri cu ispite”

În același mesaj postat imediat după trecerea în neființă a marelui Alexandru Arșinel, Dan Negru și-a arătat frustrarea că la noi nu își mai găsesc locul show-uri în care să fie văzută și lumea strălucitoare a televiziunii.

„Televiziunea e mai mult decât reality-uri cu ispite, bucătari, șopârle și talk-showuri. Pe astea le găsești în online. Televiziunea e și poveste strălucitoare. Arșinel, Stela, Dichiseanu făceau parte din lumea strălucitoare a televiziunii… Într-un astfel de show am avut ambiția să adun în jurul lui Arșinel zeci de vedete. De acolo e fotografia asta. Noi, toți, acordându-i respect în timpul vieții! Noi, cei rămași, crezând ca mai avem mult timp. N-avem…” a scris omul de televiziune, pe Facebook. 

Mai devreme în cursul serii de joi, Dan Negru a publicat și altă postare.

„L-am întrebat pe Arșinel ce i-ar spune lui Dumnezeu in ziua morții. Azi a venit ziua…”, a scris Dan Negru.

Alexandru Arșinel a murit la 83 de ani

Alexandru Arșinel, unul dintre cei mai iubiți actori de comedie de la noi, a murit joi, la vârsta de 83 de ani. Acesta se retrăsese din viața publică de o bună bucată de vreme din cauza problemelor sale de sănătate. 

Vestea decesului a fost confirmată, joi seară, de Spitalul Universitar de Urgență, care a transmis un comunicat de presă.

„În această seară, marele actor Alexandru Arșinel, s-a stins din viață în urma unei lungi suferințe. Domnul Alexandru Arșinel a fost internat pe data de 15 septembrie 2022,  în Spitalul Universitar de Urgență București și de o săptămână se afla în secția de Terapie Intensivă. Conducerea Spitalului Universitar de Urgență București transmite condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească”, a transmis instituția medicală.

Alexandru Arșinel a murit la vârsta de 83 de ani, după o luptă grea cu problemele de sănătate. Alexandru Arșinel avea o avere impresionantă, potrivit declarației de avere din 2021.

Foto: Facebook, Vlad Chirea, colaj TVmania

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton