Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Dan Negru, mesaj surprinzător după nunta Cleopatrei Stratan. Ce a dezvăluit despre artistă

Dan Negru, mesaj surprinzător după nunta Cleopatrei Stratan. Ce a dezvăluit despre artistă

de Redactia Tvmania

Dan Negru a avut o reacție surprinzătoare la aflarea veștii că în weekend a avut loc nunta Cleopatrei Stratan cu Edward Sanda.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit pe 14 august. Pentru multă lume, tânăra mireasă, care nu a împlinit încă 19 ani, a rămas fetița care trăgea după ea un geamantan roșu și îl căuta pe Ghiță.

În acest context, Dan Negru a transmis un mesaj pe contul lui de Instagram după aflarea veștii că cei doi s-au căsătorit.

„E virală știrea că s-a măritat asta mică cu geamantanul. Cleopatra Stratan. O știu de când îmi cerea ciocolată în pauzele de filmare.

A trecut la alt desert, tortul de nuntă. Să-i fie bine!”, a scris Dan Negru.

Prezentatorul TV a postat online o imagine în care apare cu interpreta, când aceasta era mică și invitată într-una dintre emisiunile pe care le prezenta el la Antena 1, scrie libertatea.ro.

Ce mesaj a avut Cleo pentru fanii ei

După nuntă, Cleopatra Stratan le-a transmis urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare un mesaj prin care le povestește primele impresii despre petrecere.

„Tot ce pot să spun este că am avut o nuntă minunată, emoționantă și foarte relaxantă, exact așa cum ne-am dorit.

Vrem să mulțumim în mod special oamenilor care au fost alături de noi, părinților, prietenilor și tuturor oamenilor dragi nouă. Ne-am simțit minunat cu voi. Love you all”, a povestit Cleopatra Stratan pe Instagram.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton