Homepage  / Vedete româneşti

Dan Negru, profund dezamăgit de ceea ce a văzut în Grecia. Mesajul transmis de vedeta Kanal D

Dan Negru, profund dezamăgit de ceea ce a văzut în Grecia. Mesajul transmis de vedeta Kanal D
7

de Roxana Mirea,

Dan Negru a ajuns în Grecia și a rămas profund dezamăgit. Zeci de mii de turiști români își petrec vacanțele de vară în Grecia, însă vedeta de la Kanal D a ajuns la concluzia că în România condițiile sunt mult mai bune. De asemenea, el a dat de înțeles că n-ar trebui să ne desconsiderăm atunci când ne comparăm cu alții.

Dan Negru, dezamăgit de ce a văzut în Grecia

Dan Negru a ajuns în Grecia și a fost dezamăgit de această destinație, unde zeci de mii de turiști români aleg să își petreacă vacanțele. Vedeta de la Kanal D a spus că „suntem mult peste ce are Grecia azi”.

„Când stăm în genunchi, alții ni se par mari! Am ajuns printr-o conjunctură in Grecia. Știam că Atena, leagănul civilizației democratice, a ajuns demult un ghetou.

Litoralul grecesc însă, lăudat mereu de noi, pare in multe locuri o adunătură de Eforie a anilor ’90. Oamenii, grecii, admirabili. Ei știu că turismul e singura lor salvare intr-o țară in care statul a eșuat.

Economia Greciei se bazează pe veniturile din turism. Dacă noi aveam tradiția si istoria Greciei si prezentul ei de azi, i-am fi crucificat pe toți.

Suntem mult peste ce are Grecia azi! Noi, cei asupriți mereu in istoria noastră n-am decăzut așa cum au făcut-o grecii de-a lungul istoriei lor. In 200 de ani de la independență, Grecia a intrat in faliment de 7 ori.

Când ni se pare ca alții sunt mai mari decat noi, să ne ridicam din genunchi!”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Dan Negru, dezamăgit de ce a văzut în GreciaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton