Homepage  / Știri

Cătălin Moroşanu şi Maria Cârneci au căzut în „Plasa de stele” a lui Dan Negru

Cătălin Moroşanu şi Maria Cârneci au căzut în „Plasa de stele” a lui Dan Negru

de Redactia Tvmania

Cătălin Moroşanu şi Maria Cârneci au fost păcăliţi de Dan Negru.

Diseară, de la 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediţie a emisiunii „Plasa de stele”, vedeţi cum a reacţionat îndrăgita cântăreţă atunci când a aflat că băiatul ei s-a hotărât să se mute în străinătate cu noua lui iubită, Francesca, o tânără foarte pretenţioasă cu o ocupaţie şi prieteni extrem de ciudaţi.

Încă de la prima întâlnire, lucrurile nu au decurs deloc cum ar fi trebuit, Francesca întâmpinând-o pe viitoarea mamă soacră într-o ţinută foarte sumară. Mai mult, pentru că nu a recunoscut-o pe Maria Cârneci, Francesca a confundat-o cu menajera, aşezându-i un teanc de haine în braţe.

[imagebrowser id=1217]

Maria Cârneci va afla că iubita fiului ei “impresariază” alte tinere, lucrurile devenind mai clare când frumoasa blondă va începe o negociere cu un italian. Deşi va încerca să-i deschidă ochii fiului ei, nici gând de un răspuns mulţumitor din partea lui.

La ce întâmplări a asistat interpreta şi cum a reacţionat în această situaţie puţin spus ciudată, rămâne de văzut azi, de la 20.30, la „Plasa de stele”.

Moroşanu, din avion privat la control în autobuz

Povestea farsei lui Moroşanu a început cu o deplasare la Amsterdam pentru semnarea unui contract. La întoarcere însă, luptătorul a aflat că va călători în stil V.I.P, într-un avion privat alături de mai multe persoane importante, bineînţeles toţi actori ai emisiunii “Plasa de stele”.

[imagebrowser id=1218]

Pe parcursul zborului, Moroşanu va avea parte de a doua surpriză, de această dată mai puţin plăcută.

Cum a reacţionat Moroşanu, rămâne de văzut astăzi, de la 20.30, numai la Antena 1.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton