Homepage  / Articole

Dan Puric: „Mitocanul şi mârlanul au ocupat ţara”

Dan Puric: "Mitocanul şi mârlanul au ocupat ţara"

de Redactia Tvmania

Cunoscut nu doar ca actor, dar şi ca scriitor – tocmai şi-a lansat al treilea volum, “Fii demn!”  - Dan Puric (52 de ani) este o prezenţă rară pe micile ecrane, dar extrem de apreciată.  Pentru ediţia specială dedicată Crăciunului a revistei TVmania, ce apare pe piaţă pe 19 decembrie, Dan Puric explică de ce apare atât de rar pe micile ecrane.

“Ai auzit de expresia populară „Mai răruţ, că-i mai drăguţ”? Unu la mână. Doi: mă vezi pe mine globtrotter la televiziune, cu toţi ăştia? Mi-a plăcut asta cu Buster Keaton, au vrut să facă un serial de televiziune cu el şi le-a zis „Nu se poate”. „Păi de ce?” „Eu sunt genial o dată pe an!”. Mai trebuie să şi strângi, mai trebuie să şi vezi, eu nu sunt comentator politic, eu sunt un om pe care îl doare ţara asta, mă doare sufletul şi atunci nici n-ar avea eficienţă, este mai bine să şi dispar.”

De altfel, actorul nu are o părere deloc bună despre televiziunea românească de la acest moment.

“Mă uit la toate posturile româneşti, mai ales la astea unde sunt chemate siliconate, catastrofe din astea naţionale, oameni politici… Le-am spus elevilor mei că este un material didactic fantastic, să-l strângă şi peste 20-30 de ani să-l dea ca moştenire să se vadă cine ne-a condus ţara, cine erau valori în România. Studii de antropologie. E fantastic, ies toate gunoaiele şi gunoaiele sunt valorificate în România; în numele divertismentului, mitocanul şi mârlanul au cucerit România.”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton