Homepage  / Știri

Dan Silviu Boerescu va prezenta „Bucătărescu”, sâmbăta, la Kanal D

Dan Silviu Boerescu va prezenta "Bucătărescu", sâmbăta, la Kanal D

de Redactia Tvmania

Dan Silviu Boerescu, fost redactor-șef la Playboy, va prezenta, începând de astăzi, 16 martie, de la ora 11.30, la Kanal D, show-ul de cooking "Bucătărescu". În fiecare săptămână, invitaţii lui Dan Silviu Boerescu vor dezvălui secrete culinare şi vor spune poveşti despre bucate.

„Mâncarea este o certitudine savuroasă, iar a pregăti mâncare este, deopotrivă, un exerciţiu de creativitate şi o strategie de combatere a stresului cotidian. Ne vom lua libertatea de a reface şi modifica marile reţete”, a spus Boerescu.

„Bucătărescu” va cerceta marile bucătării ale României şi ale Europei, va aduce la tv somităţi gastronomice.

În prima ediţie, Mădălin Ionescu şi soţia lui, Cristina Şişcanu Ionescu, sunt invitaţi la masa pregătită de gazda emisiunii.

Despre Dan Silviu Boerescu:

Dan Silviu Boerescu este scriitor, jurnalist, editor, blogger, realizator TV, realizator de show-uri culinare live. A lansat o serie de cărţi de gastronomie: “Bucate de aur din Apuseni” (2010), “Alfabetul mâncării sănătoase. 375 ingrediente. 473 reţete” (2011), “Istoria erotică a micului dejun, 169 dimineţi culinare cu nevasta mea” (2008). Din mai 2010, deţine blogul de cooking www.bucatarescu.ro.
A condus peste 20 de publicaţii printre care Playboy (1999-2010) şi Tabu (2011-prezent), înfiinţând şi publicaţiile de specialitate dedicate gastronomiei – Playboy Fusion şi Tabu Fusion.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton